Princas Harry savo aplinkoje jau turi pavyzdį, kad ne visos santuokos trunka iki mirties. Jo tėvas prncas Charlesas išsiskyrė su princese Diana ir vedė Camillą Parker-Bowles.

Tad nieko keisto, kad karališkosios šeimos gerbėjams smalsu, kokius gi turtus Meghan Markle gautų, jei nuspręstų nutraukti santuoką.

Kaip rašo portalas TMZ.com, šiuo metu princo Harry turtas yra 40 milijonų dolerių. Jis gauna pajamas drauge su broliu Williamu ir Kate Middleton iš princo Charleso turto, kuris būna apie 27 milijonai dolerių per metus. Harry, Williamas ir Kate 2016-aisiais pasidalino 4,4 mln. dolerių.

M. Markle turtas šiuo metu - 5 milijonai dolerių.

Tarptautinės skyrybų teisės eksperto Jeremy D. Morley teigimu, Anglijos teisė pripažįsta priešvedybines sutartis, tačiau jos nėra būtinos. Pavyzdžiui, Charlesas ir Williamas prieš vestuves tokių sutarčių nepasirašė.

Skiriantis pora dalintųsi ne tik tai, ką drauge uždirbo santuokos metu, bet ir prieš santuoką įgytą turtą - tai reiškia Harrio 40 mln. ir Meghan 5 milijonus dolerių.

TMZ.com šaltinių teigimu, po skyrybų princas Charlesas Dianai sumokėjo 23 milijonus dolerių.

Tad akivaizdu, jog Meghan Markle atveju santuoka jai bet kuriuo atveju išeis į naudą: ji ne tik gaus karališkąjį titulą, bet ir taps turtingesnė, jei nuspręstų kada išsiskirti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)