47-erių hip-hopo legenda itin atvirame pokalbyje pripažino, kad buvo neištikimas savo žmonai, tačiau neišsiskirti jiems padėjo terapija.

Pokalbyje Jay Z taip pat prašneko ir apie draugystę su Kanye Westu ir teigė, kad, nepaisant jų konfliktų, jis visuomet mylės draugą ir mano, kad abu juoksis iš savo pykčių, kuomet bus seni.

Reperis pasakojo, kad praeities skauduliai privertė jį atitolti nuo žmonos, o tai privedė prie jos apgaudinėjimo.

„Turi išgyventi, todėl „įsijungi“ išgyvenimo režimą, o kai jį „įsijungi“, kas nutinka? Užkerti kelią visoms emocijoms. Taigi, tampi emociškai neprieinamas net moterims. Na, mano atveju, tai sudėtinga... O tuomet nutinka dalykų... neištikimybė“, – sakė Jay Z.

Reperis niekuomet neišdavė, kas buvo toji moteris, su kuria jis išdavė Beyonce. Tuo tarpu savo albume „Lemonade“ atlikėja pavadino tą moterį „Becky su gražiais plaukais“ ir sukėlė daugybę gerbėjų spėlionių.

Atlikėjas teigė, kad tai nebuvo planuotas žingsnis, nes pora ketino kartu išleisti albumą, tačiau vėliau buvo nuspręsta išleisti tik Beyonce „Lemonade“.

Sukurti kūriniai, pasak Jay Z, privertė porą jaustis itin nepatogiai.

„Tačiau geriausia vieta uragane yra jo vidurys“, – apie išgyventą skausmą kalbėjo Jay Z ir pridūrė, kad su žmona turėjo galybę pokalbių.

„Žinote, dauguma žmonių tiesiog išsiskiria, skiriasi gal pusė porų ar panašiai, nes žmonės tiesiog negali matyti savęs. Sunkiausia yra matyti skausmą, kurį sukėlei, kito veide ir tada susitvarkyti su savimi“, – kalbėjo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)