Anglijos princų antrosios pusės puikiai sutaria, tačiau jos labai skiriasi. Seriale „Kostiumuotieji“ („Suits“) vaidinanti aktorė M. Markle netrukus taps karališkosios šeimos nare, tad palyginkime ją su princo Williamo žmona K. Middleton.

1. Ankstesnis gyvenimas

Anglijos rožė Kate gimė ir užaugo Berkšyre. Neskaitant trumpo laikotarpio Amane, Jordanijoje, ji visą laiką praleido Didžiojoje Britanijoje. 35 metų kunigaikštienė, turinti jaunesnę seserį Pippą ir brolį Jamesą, atstovauja aristokratiškas šaknis turinčiai šeimai.

Nors Markle’ų šeima taip pat turi sąsajų su karališkosiomis šeimomis, Meghan vaikystė buvo visiškai kitokia. 36 metų būsima princo Harry žmona gimė ir užaugo Kalifornijoje.

2. Šeima

K. Middleton tėvai – verslininkė Carole ir aristokratas Michaelas. Abu britai. Pora gyvena santuokoje nuo 1980 metų.

Meghan tėvai išsiskyrė, kai jai buvo šešeri. Jos afroamerikietė mama Doria Radlan turi socialinio darbo magistro laipsnį ir dirba psichoterapeute. O tėvas Thomas Markle’as turi airių ir olandų kraujo, kaip apšvietimo režisierius yra gavęs „Emmy“ apdovanojimą.

3. Karjeros

K. Middleton yra daugiau viešas asmuo nei karjeros moteris. Ji 2005 metais baigė Šv. Andriaus universitetą, įgijo meno istorijos laipsnį. Neilgai nepilnu etatu dirbo „Jigsaw“, vėliau ėmė dirbti šeimos versle.

Meghan dirbo ne viename darbe, prieš aktorės karjerą dirbo kaligrafe ir modeliu.

4. Asmeninių santykių istorija

Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė prieš pažintį neturėjo ilgos asmeninių santykių istorijos (bent jau viešumoje).

Kitaip nei princas Harry ir M. Markle, turėję ne vienus santykius su kitais asmenimis. Aktorė anksčiau buvo ištekėjusi už filmų prodiuserio Trevoro Engelsono. Pora pasuko skirtingais keliais praėjus dviem metams po vestuvių, o 2013 metų rugpjūtį „dėl nesutaikomų skirtumų“ išsiskyrė.

Meghan taip pat buvo siejama su golfo žaidėju Rory McIlroy, nors oficialiai šie santykiai niekada nebuvo patvirtinti. O štai princas Harry, pasak gandų, susitikinėjo su Ellie Goulding, Mollie King ir Caroline Flack.

5. Draugai iš šou verslo

K. Middleton yra pratusi prie A sąrašo draugijos, tačiau vis dar palaiko glaudžius ryšius su universiteto laikais sutiktais draugais.

M. Markle mėgaujasi turtingų ir įžymių kompaniją. Tarp jos geriausių draugų yra teniso asė Serena Williams, aktorė Priyanka Chopra ir serialo „Made In Chelsea“ žvaigžde Millie Mackintosh.

6. Aprangos pojūtis

Kate aprangos pojūtis labai rafinuotas. Ją retai išvysite su drabužiu aukščiau kelių, jai patinka gerai sukirpti elegantiški rūbai.

Meghan yra vilkėjusi ne vieną pikantišką rūbą filmavimo aikštelėje: figūrą išryškinančias sukneles ir odinius sijonus. Be to, aktorę dažnai galima išvysti su kasdiene apranga. Plačios palaidinės, džinsai ir sportiniai batai – dažnas princo Harry sužadėtinės pasirinkimas.

7. Socialinė žiniasklaida

Kembridžo kunigaikštienė neturi asmeninių socialinės žiniasklaidos paskyrų. Apie ją galima išgirsti per žinias, tačiau asmeniškiau pažvelgti į ją neįmanoma.

O štai Meghan nevengia reikštis „Instagram“ ir „Twitter“. Ji ne tik kelia nuotraukas su draugais, bet ir aptarinėja čia remiamus labdaros projektus.

Meghan ir Harry susitikinėjo ilgiau nei metus. 2016 metų lapkričio 8 dieną Kensingtono rūmai patvirtino, kad pora palaiko santykius. Šiemet vasarį jie pirmą kartą pastebėti susikibę už rankų. Pastarąjį pusmetį santykiai įgavo pagreitį, M. Markle susitiko su Jos Didenybe Karaliene.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)