Ši maža mergaitė – viena iš keturių futbolo žvaigždės vaikų. Na, o kartu su šia nuotrauka jis Ch. Ronaldo teišpublikavo širdelę.
Šalia savo dukrelės 32 metų žvaigždė atrodė ramus ir laimingas. Mergaitė gimė birželį kartu su savo broliu dvyniu Mateo. Šias atžalas vyrui pagimdė surogatinė motina. Šie metai sportininkui tapo įsimintini, mat jam gimė net trys vaikai.

❤️

Публикация от Cristiano Ronaldo (@cristiano) Ноя 28 2017 в 7:03 PST

C. Ronaldo mergina Georgina Rodriguez neseniai susilaukė dukrelės Alanos Martinos lapkritį.
DELFI primena, kad žinomas vyras taip pat augina septynerių metų sūnų iš ankstesnių santykių. Iš Portugalijos kilęs sportininkas visuomet sakė, kad norėtų septynių vaikų. Ir nors yra labai užsiėmęs, visuomet džiaugiasi galėdamas sugrįžti į namus pas šeimą, rašoma dailymail.co.uk.
Tiesa, greitai jam gali tekti ir atsipūsti, nes jo komandos draugas Gareth Bale netrukus sugrįš po patirtos traumos į aikštelę.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)