„Ką tik paviešinta žinia, kad Jo karališkoji didenybė Velso princas Harry susižadėjo su savo išrinktąja Meghan Markle, ir artimiausiu metu turėtų įvykti jų vestuvės.

Vestuvės, kaip pranešama, įvyks 2018 metų pavasarį. Konkreti jų data bus paviešinta kiek vėliau.

Princo ir M. Markle sužadėtuvės įvyko dar šį mėnesį Londone. Princas Harry apie tai informavo Jos didenybę karalienę Elžbietą II ir artimiausius šeimos narius. Sužadėtuves jau palaimino ir M. Markle tėvai.

Pora nuo šiol gyvens Kensingtono rūmuose esančiame princui Harry skirtame Notingamo kotedže“, – skelbiama oficialiame pareiškime.

Pasak užsienio žiniasklaidos, karalienė palaimino princo sprendimą pasipiršti praėjus vos savaitei po savo pačios 70-ųjų vestuvių metinių.

Princas Harry taip pat klausė ir M. Markle tėvų Thomo Markle ir Dorios Ragland leidimo vesti jų dukterį.

Pora apie savo santykius patvirtino prieš metus, iš pradžių jiedu pusmetį draugavo slaptai.

Žinia apie sužadėtuves nebuvo netikėta. Dar praėjusią savaitę buvo išplatintas pranešimas, kad nuo šiol Meghan Markle oficialiai persikelia gyventi į Didžiosios Britanijos sostinę.

Ką tik pasirodžiusiuose pranešimuose nurodoma, kad M. Markle turėtų įsikurti Kensingtono rūmų teritorijoje esančiuose princui Harry skirtuose apartamentuose.

Didžiausia užuomina apie netrukus įvysiančias sužadėtuves tapo pirmasis oficialus princo Harry ir aktorės M. Markle pasirodymas Toronte rugsėjo pabaigoje vykusiame sporto renginyje „Invictus Games“.

Stebėdami neįgaliųjų vežimėliuose sėdinčių asmenų teniso dvikovas, princas Harry ir M. Markle buvo susikibę rankomis ir akivaizdžiai vienas su kitu flirtavo.

Daugiau M. Markle nuotraukų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)