Šaltinių teigimu, pora išsiskyrė dar kiek anksčiau šiemet. Po išsiskyrimo paparacai E. Watson pastebėjo leidžiančią laiką bičiulės draugijoje Paryžiuje. Net ir po skausmingo išsiskyrimo ji atrodė laiminga ir atsipalaidavusi.

Tiesa, net ir susitikinėdami jie stengėsi savo santykius išlaikyti paslaptyje ir neatviravo apie jausmus žiniasklaidai. Kalbama, jog Emma net prašydavo širdies draugo nedalinti interviu ir niekam apie ją nepasakoti.

„Noriu būti konkreti. Negaliu kalbėti apie savo vaikiną interviu ir tikėtis, kad žmonės nefotografuos manęs šalia savo namų. Negali turėti visko. Pastebėjau, jog Holivude tie, su kuriais susitikinėjame, tampa tarsi cirko dalimi. Nenorėčiau, jog tas, su kuriuo esu, tai patirtų“, – sakė ji.

Dar šių metų vasarį verslininkas E. Watson supažindino su savo tėvais, o šaltiniai pasakojo, jog jų santykiai darosi vis rimtesni.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)