1. Jamie Dornanas

Galima tik priminti, kad pačioje „Glamour“ seksualiausių vyrų sąrašo viršūnėje šis aktorius buvo atsidūręs ir 2015 metais, o štai dabar vėl grįžo. Taigi, J. Doranas ir vėl tituluojamas kaip daugiausia vylingų žvilgsnių sulaukiantis stipriosios lyties atstovas.

Amžius – 34 metai.

Gal jis vienišas? Deja. Iš Šiaurės Airijos kilusi žvaigždė nuo 2013 metų yra susituokęs su Amelia Warner.

Kur galima jį išvysti? Kad ir besirišantį tamsiai pilką kaklaraištį 2017 metų juostoje „Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“ („Fifty Shades Darker“).

Jamie Dornanas

2. Aidanas Turneris

Amžius – 33 metai.

Gal jis vienišas? Tikrai taip – kelias į jo širdį kol kas laisvas.

Kur galima jį išvysti? Ko gero, labiausiai vertas dėmesio trečias televizijos serialo „Poldark“ sezonas.

Aidanas Turneris

3. Robertas Pattinsonas

Amžius – 30 metų.

Gal jis vienišas? Aktorius susižadėjęs su dainininke FKA Twigs.

Kur galima jį išvysti? R. Pattinsono darbotvarkė, atrodo, tikrai įtempta. Vienu metu jis gali filmuotis net penkiuose filmuose, o vienas iš jų gali būti vesterno žanro komedija „Damsel“, kurioje vaidina ir Mia Wasikowska. Čia R. Pattinsoną pamatysite kaubojaus amplua.

Robertas Pattinsonas

4. Jamesas McAvoy

Amžius – 37 metai.

Gal jis vienišas? Aukščiausiai seksualiausių vyrų sąrašu pakilęs J. McAvoy 2006 metais vedė aktorę Anne-Marie Duff, tačiau ne taip seniai buvo išplatinta žinia apie poros skyrybas.

Kur galima jį išvysti? Dėmesio vertas daug kalbų iš pradžių sukėlęs 2017 metų M. Nighto Shyamalano režisūrinis darbas „Split“.

5. Luke'as Evansas

Amžius – 37 metai.

Gal jis vienišas? Atrodo, taip. Beje, iš Velso kilęs aktorius garsėja polinkiu vengti kalbų apie asmeninį savo gyvenimą.

Kur galima jį išvysti? Argi ne puikiai L. Evansas perteikia Gastono charakterį „Disney“ produkcijos pagrindu sukurtame filme „Gražuolė ir Pabaisa“ („Beauty and the Beast“), kuriame Gražuolės vaidmuo patikėtas Emmai Watson.

6. Chrisas Evansas

Amžius – 35 metai.

Gal jis vienišas? Kad ir kaip būtų apmaudu, tačiau 2016 metais užsimezgė Ch. Evanso romanas su aktore Jenny Slate.

Kur galima jį išvysti? Dėvėdamas žvaigžde pažymėtu kostiumu jis ir vėl pasirodo filme „Keršytojai. Begalybės karas“ („Avengers: Infinity War“).

7. Mike'as Colteris

Amžius – 40 metų.

Gal jis vienišas? Aukščiausiai pakilęs sąrašo naujokas yra laimingai susituokęs ir su žmona Iva augina dukterį.

Kur galima jį išvysti? M. Colteris – visų pirma, superherojus „Netflix“ kanalu transliuotame seriale „Jessica Jones“. Su kriminaliniu pasauliu kovojantį jo įkūnytą personažą galima pamatyti ir vėlesniame seriale „Luke Cage“.

8. Mattas Bomeris

Amžius – 39 metai.

Gal jis vienišas? M. Bomeris nuo 2011 metų yra susituokęs su Simonu Halls.

Kur galima jį išvysti? Kuriamoje biografinėje juostoje „Monty Clift“ M. Bomeriui patikėtas Holivudo aukso amžiaus žvaigždės Montgomery Clifto (artimo Elizabeth Taylor bičiulio) personažo vaidmuo.

9. Tomas Hiddlestonas

Amžius – 35 metai.

Gal jis vienišas? Nutrūkus santykiams su Taylor Swift, šio nuodėmės verto vyro širdis vis dar laisva.

Kur galima jį išvysti? Visiškai neseniai į didžiuosius ekranus T. Hiddlestonas sugrįžo kaip piktadarys Lokis filme „Toras. Pasaulių pabaiga“ („Thor: Ragnarok“).

10. Joe Wicksas

Amžius – 30 metų.

Gal jis vienišas? Nors kiek anksčiau išsiskyrė su 11 metų turėta širdies drauge, dabar šis kūno rengybos treneris, anot kalbų, užmezgė romaną su modeliu Rosie Jones.

Kur galima jį išvysti? Pavydėtinai dailaus kūno savininko atvaizdų, žinoma, pilna jo „Instagram“ puslapyje.

Visas seksualiausiųjų dešimtukas nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)