Buvusi „Spice Girls" narė Geri Halliwell-Horner neseniai svetainėje „Red" išspausdintame interviu atvirai papasakojo, kodėl po išsiskyrimo grupės narės niekada iš naujo nesusibūrė.

„Pati intensyviai raginau vėl susiburti, bet tam tikru momentu supratau, kad metas liautis. Grupės merginoms lig šiol jaučiu tik pačius šilčiausius jausmus, tačiau esama įvairių smulkmenų", – kalbėjo Geri Horner.

Pernai kartu su Mel B ir Emma Bunton ji surengė 20-ies metų sukakties nuo „Spice Girls" hito „Wannabe" išleidimo paminėjimui skirtą pasirodymą. Tada buvo paskelbta ir apie naujos grupės, pavadinimu GAM, susikūrimą. Kiek vėliau buvo pranešta, kad dar dvi buvusios „Spice Girls" narės, Victoria Beckham ir Mel C, prie grupės neprisijungė dėl to, kad buvo užsiėmusios asmeninėmis karjeromis.

Būtent G. Horner, vadinamoji Ginger Spice, pirmoji paliko grupę 1998 metais ir pradėjo solinę karjerą. Deja, kaip pati prisipažino, savarankiškai koncertuoti sekėsi ne kažin kaip.

„Buvo tikrai sunku pripažinti, kad metas nuleisti rankas. Ta tyla buvo nepakeliama. Praėjo nemažai laiko, kol aprimo emocijos. Kai turi kiek daugiau nei dvidešimt metų, privalai apsibrėžti savo gyvenimo kelią. Niekada nesustojau. Mėginau daryti solinę karjerą, tik nuolat stigo supratimo, kad esu ne viena. Man visada patiko jaustis vieningos grupės dalimi", – aiškino G. Horner.

Dabar G. Horner augina vienuolikametę dukterį Bluebell ir devynių mėnesių sūnų Montague'ą. Ji sako iš visos širdies norinti atskleisti kitą savo asmenybės pusę, daryti tik tai, kuo galėtų didžiuotis, – prisidėti prie gerovės kūrimo pasaulyje.

Buvusi „Spice Girls" narė pridūrė, kad popmuzikos žvaigždės kelias šiuo metu jos netraukia, kad dabar, kai turi šeimą, dainininkės gyvenimo būdas tikrai neatrodo tinkamas pasirinkimas.

„Ar esu pasirengusi koncertuoti? Sykį teko pasirodyti 1.30 val. nakties. Namo grįžau tik 4.30 val., o 8.30 mane jau prikėlė Bluebell, nes jai reikėjo mamos. Tikrai nesu įsitikinusi, kad šiuo laikotarpiu būtų protinga rinktis tokį gyvenimo būdą", – samprotavo G. Horner.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)