Serialo „Big Little Lies“ žvaigždei tikrai galima pavydėti lieknos sportiškos figūros. Saule ir jūra aktorė mėgavosi prigulusi ant spalvoto paplūdimio rankšluosčio, o į valias pasidžiaugusi puikiu oru į automobilį grįžo užsivilkusi juodą laisvą suknelę.

Naujausias L. Dern darbas kino ekranus pasieks jau gruodžio 15 dieną – ji sukūrė vaidmenį juostoje „Žvaigždžių karai: paskutinis džedajus“. Žvaigždė, kuri vaidina viceadmirolę Holdol, neseniai „Entertainment Weekly“ sakė, kad gerbėjai gali pagrįstai tikėtis, jog jos personažas kaip reikiant „sumaišys kortas“.

Seriale „Big Little Lies“, pelniusiame tiek žiūrovų, tiek kritikų pripažinimą, L. Dern vadino kartu su Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoe Kravitz ir Aleksandru Skarsgardu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)