105 milijonus JAV dolerių per metus uždirbanti žvaigždė tapo daugiausiai 2017 metais uždirbusia šou pasaulio atstove.

36 metų sulaukusi žvaigždė šiemet išleido naujausią savo albumą „Lemonade and Formation“, kuris jai taip pat atnešė nemažą pelną. Kartu ji leidosi ir į pasaulinį turą, tad tokios įspūdingos sumos neturėtų stebinti.

Be visų šių darbų atlikėja su savo vyru Jay-Z susilaukė dvynukų Rumi ir Sir. Be motiniškų rūpesčių ji taip pat uždirbo ir iš „Ivy Park“ mados linijos.

Tuo tarpu 29 metų sulaukusi Adele uždirbo 69 milijonus JAV dolerių ir atsidūrė antrojoje sąrašo vietoje. Ji savo milijonus uždirbo reklamuodamą naujausią savo turą.

Trečiojoje sąrašo vietoje atsidūrusi 27 metų amžiaus Taylor Swift uždirbo 44 milijonus JAV dolerių. Manoma, kad jos uždarbis dar pakils, mat po artėjančio pasaulinio turo ir taip geriausiai parduodamas šių metų albumas „Reputation“ turėtų jai atnešti dar didesnį pelną.

Po šių sėkmingų atlikėjų „Forbes“ sąraše seka ir Celine Dion, kuri uždirbo 42 milijonus JAV dolerių. Daugiausiai Las Vegase dirbusi scenos atstovė didžiausią pelną pelnė iš pasirodymų.

Garsioji Jennifer Lopez tapo penktąja daugiausiai uždirbančia JAV scenos atstove. Ji uždirbo 48 milijonus JAV dolerių, kuriuos uždirbo pristatydama naują televizijos projektą ir dirbdama kaip prodiuserė ir teisėjaudama televizijos dainų konkursuose ir šou.

1. Beyonce 105 mln. JAV dolerių

2. Adele 69 mln. JAV dolerių

3. Taylor Swift 44 mln. JAV dolerių

4. Celine Dion 42 mln. JAV dolerių

5. Jennifer Lopez 38 mln. JAV dolerių

6. Dolly Parton 37 mln. JAV dolerių

7. Rihanna 36 mln. JAV dolerių

8. Britney Spears 34 mln. JAV dolerių

9. Katy Perry 33 mln. JAV dolerių

10. Barbra Streisand 30 mln. JAV dolerių

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)