Jos sužadėtinis Blake Sheltonas neseniai buvo pripažintas seksualiausiu planetos vyru, tad nenuostabu, kad šiandien atlikėjos ir kantri muzikos dainininko pora – viena geidžiamiausių šou pasaulyje.

48-erių žinoma moteris pasakojo, jog prieš sutikdama dabartinį gyvenimo draugą patyrė ne vieną dramą, o jos širdis ne kartą dužo į šipulius.

„Ilgą laiką negalėjau suprasti, kodėl tai vyko taip daug kartų. Mano tėvai vis dar yra susituokę ir įsimylėję. Visuomet turėjau tokius mylinčius pavyzdžius. Tačiau dabar suprantu viso to praeityje patirto skausmo prasmę.

Tai, ką išmokau yra tai, jog visi tie kartai kai mano širdis buvo sužeista, nenutiko šiaip sau. Mano tikslas – parašyti apie tai ir pasidalinti istorija. Prieš kiekvieną savo šou turo metu sutinku nuo 50 iki 100 skirtingų žmonių. Girdžiu, kad mano istorija yra išverčiama, pasakojama. Jaučiuosi labai laiminga ir pagerbta vien tai žinodama“, – atviravo ji.

Tiesa, jos dabartinis širdies draugas teturėjo du rimtus santykius praeityje. Tuo tarpu atlikėja susitikinėjo su savo grupės, kurios soliste buvo ilgą laiką, būgnininku Tony Kanalu septynerius metus bei 20 metų tęsė santykius su savo vyru Gavinu Rossdale. Pora susituokė 2002 metais ir santuokoje išgyveno iki praėjusių metų. Gwen pirmoji pateikė pareiškimą skirtis dar 2015 metų rugpjūtį.

Vėliau ji geriau pažino Blake, kurį interviu metu vadino geriausiu draugu.

Gwen Stefani su sūneliu

„Aplankiau jo rančą. Tai labai artima man. Blake turi seserį, kuri ten atvyksta su vaikais. Mes visi gaminame, išsipurviname ir tai labai linksma. Man būnant trijų berniukų mama tai yra ideali vieta. Viskas dabar taip tikra. Net tai, kas anksčiau taip neatrodė“.

@blakeshelton gx❤️

Публикация от Gwen Stefani (@gwenstefani) Авг 4 2017 в 6:48 PDT

G. Stefani atskleidė ir dažnai besilankanti bažnyčioje. „Dvasinė praktika mane kai kur nuvedė. Kai kurie mėgsta medituoti, užsiimti joga ar tiesiog ramiai praleisit laiką. Man padeda ne kalbėjimasis su savimi, o malda.

Besimelsdama aš prašau parodyti man teisingą kelią. Ne viskas yra apie mus pačius“, – pasakojo atlikėja.

Ji taip pat neslėpė, jog norėtų rašyti muziką ir kurti dainas, mat jos pasitikėjimas savimi ir noras išsakyti mintis sugrįžo. „Žinau, kad turiu ką pasakyti ir pasiūlyti. Anksčiau patirdavau didelį stresą. Taip daug abejonių buvo manyje. Dabar tai vyksta kitaip. Tiesiog pamąstau, kad laikas eiti ir parašyti dainą“.

Populiari atlikėja neslepia, kad pradėjusi naujus santykius ir jiems tapus rimtesniems ji pradėjo ir geriau jaustis bei į jos gyvenimą sugrįžo noras kurti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)