2013 m. K. Kardashian su vyru pirko už 9 mln. dolerių ir jį visą perdarė savaip, rašo inforesist.org. Prabangų būstą šiemet už dvigubą kainą neseniai įsigijo M. Akton.

M. Akton – dainininkės karjeros siekianti verslininkė, ji gyvena San Fransiske, bet daugiau laiko praleidžia Los Andžele, todėl ieškojo namo mieste. Kim Kardashian pati asmeniškai dalyvavo M. Akton apžiūrint namą.

Įdomu tai, kad iki išvykdama gyventi į JAV, M. Akton gyveno ir dirbo Ukrainoje, tik kita pavarde. 2005–2010 m. ji buvo Ukrainos Generalinės prokuratūros (buvusio) vadovo S. Piskuno padėjėja.

S. Piskunas patvirtino, kad M. Akton dirbo su juo.

Vėliau moteris ištekėjo už įtakingo amerikiečių verslininko. Socialiniuose tinklalapiuose ji neslepia, kad įsigijo garsios poros namą, ir prideda nuorodą į naujieną apie sandorį.

M. Akton taip pat yra įsteigusi labdaros fondą.

Sandorio proga vykusioje šventinėje vakarienėje dalyvavo ir K. Kardashian. Vakarienė vyko Vakarų Holivude, restorane „Craig“.

Be abejonės, pakleti tosto už sėkmingą pirkinį atvyko ir naujoji namo šeimininkė M. Akton. Dainininkės karjerą pradedanti moteris sakė įsigijusi namą ne todėl, kad jis priklausė garsenybėms, o todėl, kad ketina įsirengt studiją tame name ir jis jai atrodo įkvepiantis.

Abiem pusėms sandorio metu atstovavo nekilnojamojo turto agentūros „Altman brothers“ įkūrėjai. Jie taip pat dalyvavo šventiniame vakarėlyje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)