M. Kunis susitikinėjo su M. Culkinu filmuodamasi komediniame seriale „That '70s Show“. Tuomet Milai buvo 18 metų. Jos teigimu, M. Culkinas tuomet buvo „didžiausia žvaigždė pasaulyje“.

„Tai buvo kažkas nerealaus. Su juo būdavo neįmanoma eiti gatve, – pasakojo M. Kunis. – Jis kažkaip keistai traukdavo žmonės, gerbėjai tiesiog klykdavo jį pamatę. Jie nežinodavo, kaip reaguoti. Tai tikrai nebuvo normali reakcija į garsenybę. Gerbėjai reaguodavo kaip išprotėję.“

H. Sternas taip pat aktorės paklausė, ar, nepaisant tikrai ilgų santykių, ji niekada tikrai nemylėjo M. Culkino ir kodėl buvo tokios griežtos nuomonės apie santuoką.

„Jei atvirai, nežinau, – atsakė ji. – Tačiau žinau, kad dar prieš mums susitikinėjant, nuo tada, kai man buvo kokių 16 metų, savo tėčiui esu pasakius: „Tiesiog noriu, kad žinotumei, jog netikiu santuoka.“
Akivaizdu, kad nuo tada kažkas pasikeitė, nes dabar ji yra laimingai ištekėjusi už taip pat aktoriaus Ashtono Kutcherio ir turi dukrą ir sūnų. Paparacių domėjimasis jos asmeniniu gyvenimu nė kiek nesumažėjo.

„Dabar tiesiog neįmanoma išeiti iš namų, – sakė aktorė. – Kai gimė mano dukra, pas mus į kiemą skraidydavo dronai.“

Beje, M. Culkinas taip pat neseniai papasakojo apie žiniasklaidos dėmesį, kurio susilaukia, nors jau senokai yra pasitraukęs iš kino pramonės.

„Taip buvo mano visą suaugusį gyvenimą, – britų dienraščiui „The Guardian“ sakė jis. – Tiesiog išsiugdai grobuonišką požiūrį ir nuolat skenuoji horizontą. Būna keista per pasimatymus, nes, rodos, kad kitam žmogui nerodau dėmesio. Tačiau stengiuosi apie tai negalvoti, nes priešingu atveju tiesiog galima išprotėti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)