„Panašu, kad artėjant šventiniam sezonui pati gavau dovanėlę – viršutinių kvėpavimo takų uždegimą po užklupusio gripo, – „Twitter“ tinkle gerbėjams pranešė M. Carey. – Jūs žinote, kad man nieko nėra geriau už galimybę kartu su jumis švęsti Kalėdas, bet privalau paisyti gydytojų nurodymų tol, kol vėl galėsiu lipti ant scenos ir dainuoti. Iki tol, deja, turiu atšaukti jau kelis suplanuotus kalėdinio turo koncertus. Padarysiu viską, kad kuo greičiau grįžčiau pas jus į sceną.“

Primename, jog apsilankyti pas medikus pastaruoju metu jai teko ne tik dėl peršalimo. Mariah neseniai ryžosi skrandžio mažinimo operacijai.

Žinoma moteris pripažįsta, kad dėl papildomų kilogramų ji ne tik sulaukia patyčių, tačiau ir tapo sunku šokti scenoje ir net dainuoti, rašoma dailymail.co.uk.

47 metų amžiaus atlikėja nusprendė nesilaikyti alinančių dietų ir neleisti ilgų valandų sporto salėje. Ji viską atliko vienos chirurginės operacijos metu. Taip ji tikisi išlaikyti savo putlią krūtinę ir sumažinti apetitą. Kaip sako pati atlikėja, pagrindinė priežastis, kuri privertė ją sunerimti, buvo netikėtai atsiradęs sunkumas šokant. „Ji tam ryžosi dar prieš mėnesį ir jau mato puikius rezultatus. Ji ir jaučiasi geriau“, – pasakojo atlikėjai artimas šaltinis.

Jau senokai atlikėja savo koncertuose pasirodydavo ne tik gerokai papilnėjusi, tačiau ir mažai judėdavo, ją nešioti tekdavo šokėjams. Galiausiai, dėl tokių pasirodymų ji sulaukė begalės kritikos ir patyčių. Gerbėjai negailėjo piktų komentarų sakydami, kad žvaigždės šlovės valandos liko praeityje.

Mariah Carey – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)