Formulė-1“ žvaigždė rodo nedidelius gyvybės ženklus, tačiau šeima vis dar tikisi geriausio. Šiuo metu jis yra gydomas šeimos namuose Šveicarijoje. Dar 2013 metais slidinėjant kalnuose įvyko nelaimė po kurios jis nebegalėjo vaikščioti ir kalbėti.

Jo žmona Corinna ir judviejų vaikai Mickas bei Gina visuomet yra šalia ir prisideda prie medikų pastangų, slaugo žinomą lenktynininką.

Septyniskart pasaulio čempionas buvo panardintas į dirbtiną komą praėjus šešiems mėnesiams po nelaimės Prancūzijos Alpėse. Tuomet medikai jo būklę apibūdino kaip itin rimtą ir ėmėsi visų reikalingų priemonių gyvybei išsaugoti.

Tuomet praėjus trims mėnesiams po pastarojo pareiškimo žiniasklaidą pasiekė žinia, kad M. Schumacheris nebėra komoje ir paliko Grenoblio ligoninę. Jis vis dar negalėjo kalbėti, vaikščioti ir laisvai judėti. Jį visą šį laikotarpį prižiūri penkiolikos patyrusių medikų komanda.

„Mes nusprendėme apsaugoti privačią šeimos erdvę. Kiekvienas pareiškimas apie jo sveikatą pažeidžia privačią šeimos erdvę. Pats Michaelis visuomet labai saugojo savo privatumą.
Net ir pačiu sėkmingiausiu savo karjerai metu. Kartu jis visuomet atskirdavo save kaip viešą asmenį ir namų žmogų“, – kalbėjo šeimos atstovė.

Tad nenuostabu, kad nuo detalesnių komentarų lenktynininko šeima susilaiko ir šiandien. Kalbama, kad dar prieš nelaimę lenktynininkas buvo vertas 500 milijardų svarų sterlingų.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)