Buvusi aktorė Renate Langer Šveicarijos policijai pasakojo, kad su režisieriumi susipažino kai jai buvo vos 15 metų. 61-erių moteris tuomet dirbo modeliu Miunchene ir grįžusi į gimtinę buvo išprievartauta R. Polanskio.

Remiantis vietos įstatymais, 1972 metais auka teturėjo 15 metų, tačiau po viso šio laiko nusikaltimui suėjo senaties terminas.

Tiesa, R. Langer yra ketvirta išprievartavimu garsųjį režisierių apkaltinusi moteris. R. Polanskis jau buvo teisiamas dėl Samanthos Geimer, kuriai tuo metu buvo 13 metų, išprievartavimo 1977 Jungtinėse Amerikos valstijose. Tačiau žinomas vyras išvyko iš šalies bėgdamas nuo teisinės atsakomybės.

Britų aktorė Charlotte Lewis 2010 metais taip pat apkaltino Polanskį išprievartavus ją 16-ojo gimtadienio dieną (tai įvyko 1983 metais).

Šių metų rugpjūtį moteris, kuri buvo įvardinama kaip Robin, prisipažino, kad buvo seksualiai išnaudota lenkų ir prancūzų kilmės režisieriaus. Pasak moters liudijimo, jai tuo metu buvo vos šešiolika metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)