Aktorė Aurélie Wynn teigia, kad ja buvo seksualiai pasinaudota 2014 metų liepą. Tuomet ją išdavė buvęs vaikinas ir serialo „Choras“ aktorius Markas Sallingas. Nors viską papasakojo mylimajam, šis merginos visiškai nepalaikė.
Apie skaudų praeities įvykį mergina papasakojo socialiniame tinkle „Facebook“ išpublikuodama žinutę.
„2014 metų liepą aš turėjau labai panašios patirties su Edu Westwicku“, – rašė ji apie skaudų įvykį, kuris nutiko nuomojamame bute, į kurį ją pakvietė bičiulė, kuri susitikinėjo su aktoriaus kambarioku.
„Mes visi laidome laiką iki penkių valandų ryto. Tuomet pradėjo tekėti saulė. Buvo vasara, tad nusprendėme keletą valandų pailsėti ir pamiegoti, nes visų akys jau merkėsi. Turėjome krūvą reikalų tądien, tad poilsis buvo reikalingas ir bute buvo daug miegamųjų
Kaip ir Kristina (kiek anksčiau kaltinimus išprievartavimu aktoriui pateikė ir Kristina Cohen) aš pasakiau jam ne, bet jis tiesiog paguldė mane veidu žemyn ir aš buvau bejėgė. Jis nuplėšė mano drabužius. Patyriau šoką. Aš smulki, todėl jis tikrai buvo stipresnis. Vėliau pasiėmiau telefoną ir sužinojau, kad merginos, kuri mane pakvietė, jau nebuvo“, – pasakojo aktorė.
Vėliau ji viską papasakojo savo vaikinui Markui Sallingui, kuris ignoravo šį pagalbos šauksmą. Tiesa, dar praėjusį mėnesį buvo pranešta, kad šiam aktoriui iškelta byla ir gręsia septyneri metai nelaisvės dėl 50,000 vaikų pornografinių nuotraukų laikymo.
„Viską sužinojęs jis tiesiog apsimetė, kad jo nepažįsta, dėl visko apkaltino mane ir paliko mane. Mano draugai ir artimieji sakė, kad geriausia buvo nieko nesakyti, nes galiu tapti „ta mergina. Dėl šios priežasties ir tylėjau“, – tęsė A. Wynn.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)