Teigiama, kad kuriant filmą 1986 metais aktorius Ch. Sheenas tvirkino trylikos metų aktorių Corey‘į Haimą. Abu aktoriai juostoje kūrė vienus pagrindinių vaidmenų.

„Haimas man pasakojo, kad, filmuojant „Lucas“, jis su Ch. Sheenu užsiiminėjo seksu. Sakė, kad abu rūkė marihuaną ir užsiiminėjo analiniu seksu. Haimas teigė, kad po to, kas įvyko, Ch. Sheenas ėmė jo vengti“, – pasakoja C. Haimo buvęs bičiulis Dominickas Brascia.

Be to, D. Brascia tvirtina, kad tai nebuvo vienkartinis atvejis.

„National Enquier“ skelbia, kad šią informaciją patvirtino kelios dešimtys kitų šaltinių, įskaitant ir aktorių Corey Fieldmaną. Be to, neįvardydamas pašnekovų, portalas tvirtina, kad apie šį atvejį yra pasakojęs ir pats Ch. Sheenas.

C. Haimas 2010 metais mirė nuo plaučių uždegimo, jam tuomet buvo 38 metai.

Pats Ch. Sheenas, komentuodamas situaciją leidiniui „The Hollywood Reporter“ tvirtina, kad niekada nebuvo nieko panašaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)