Moteris pasakoja, kad tai įvyko vos praėjusią vasarą. Sekso skandalui įsibėgėjant H. Unruh tramdydama emocijas pasakojo kaip žinomas aktorius pasinaudojo jos nieko nenutuokiančiu sūnumi naktinio klubo restorane.

„Auka, mano sūnus, buvo jaunas, 18 metų amžiaus. 2016 metų vasarą, liepos mėnesį, Kevinas Spacey pasinaudojo juo. Tai įvyko vėlų vakarą naktiniame klube. Jis nė nenumanė, kad šis žinomas aktorius gali taip pasielgti ar tai, jog jis taps jo sekančia auka. Kevinas Spacey neturėjo jokios teisės taip pasielgti“, – pasakojo ji.

Moteris taip pat pabrėžė, jog jos sūnus, remiantis Amerikos įstatymais, buvo nepilnametis ir negalėjo vartoti alkoholinių gėrimų. Tai neva vaikinas ir paminėjo aktoriui jiems susitikus klubo restorane.

„Jis nupirko jam gėrimą po gėrimo. Kuomet sūnus apgrito, K. Spacey pasinaudojo tuo ir seksualiai priekabiavo. Jis padėjo savo ranką ant sūnaus kelnių ir sugriebė jo genitalijas. Sūnus supanikavo ir tiesiog sustingo. Jis buvo gerokai apgirtęs“, – tęsė kaltinimus buvusi televizijos darbuotoja.

Tačiau moteris nenorėjo įvardinti savo sūnaus, sakydama, kad tai gali pakenkti jo ateičiai.

Ji pasakojo, kad aktoriui išėjus į tualetą prie jos sūnaus priėjo moteris ir paklausė, ar jam viskas gerai. Vaikinas pasakė, kad nesijaučia gerai.

„Tuomet ji jam patarė bėgti. Jis taip ir pasielgė. Jis bėgo kaip tik galėdamas greičiau ir pasiekė senelės namus. Tuomet pažadino seserį Kylą ir jie man paskambino“, – kaltinimus žėrė H. Unruh.
Tuomet, pasak jos, kitą dieną jie visi susirinko ir stengėsi padėti jos sūnui.

Ji sako besitikinti, jog žinomas vyras sulauks teisingumo ir atsakys už savo veiksmus. „Noriu, kad jis pakliūtų į kalėjimą“, – sakė ji.

DELFI primena, kad aktoriui prisipažinus apie homoseksualumą į viešumą pradėjo kilti kaltinimai priekabiavimu ir seksualiniu išnaudojimu. Dėl šio skandalo K. Spacey net neteko darbo, o serialas „Kortų namelis", kurio žvaigžde jis buvo ne vieną sezoną, buvo nutrauktas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)