Pirmadienio, lapkričio 6-osios, vakarą kalbėdama bendruomenėje „Cambridge Union“ translytė realybės šou žvaigždė teigė, kad nuo tada, kai pasirodė jos memuarai „Secrets of My Life“ (angl. Mano gyvenimo paslaptys), su Kardashianų šeimos merginomis santykiai nutrūko.

„Pastaraisiais metais Kardashianų pusėje buvo sunkoka, – kalbėjo Caitlyn. – Jeigu sąžiningai, tai su jomis nebesikalbu. Su Kim nekalbėjau metus. Jos nenori manęs savo gyvenimuose, negaili man kritikos. Siaubinga, kai tai daro tavo vaikai. Tai išties skaudina.“

Caitlyn teigimu, jos santykiai su biologinėmis dukromis Kendall ir Kylie Jenner tebėra tvirti, tačiau Kardashianų šeimos pusei jos knyga nepatiko.

„Savo knygoje bandžiau būti nuoširdi – labai sąžininga ir labai taktiška. Deja, jie to taip nesuprato, – kalbėjo ji. – Knygoje išreiškiu savo nuomonę tam tikrais klausimais. Ne apie Kardashianus. Jie paminėti tik dvidešimtyje puslapių. Jie daugiau apie save pasakė televizijoje. Ta knyga yra apie mano gyvenimą. Tačiau tai mus vis tiek išskyrė.“

Kai knyga pirmą kartą pasirodė balandžio mėnesį, buvusi Caitlyn žmona Kris Jenner sukritikavo memuarus kaip „visišką prasimanymą“. Maždaug tuo pat metu Kim Kardashian pasirodė „The Ellen DeGeneres Show“ ir taip pat suabejojo knygos pagrįstumu.

„Mano širdis plyšta dėl mamos, žinot, kadangi man atrodo, kad jai teko tiek daug įveikti, o ji reklamuoja tą knygą, ji kalba visus tuos dalykus, – kalbėjo realybės šou žvaigždė. – Nemanau, kad tai būtina, manau, kad tai nesąžininga, tai neteisinga“.

Išleista C. Jenner prisiminimų knyga, pavadinimu „Secrets Of My Life“ (liet. „Mano gyvenimo paslaptys“) atskleidė daug neviešintų epizodų iš Kardashianų gyvenimo ir papasakojo Bruce'o Jennerio intymių santykių su žmona peripetijas.

Net ir atviraudama apie meilę C. Jenner prisipažino, kad santykiai, nepaisant jausmų, neatrodė tobuli. Ji kalbėjo apie pinkles, į kurias daugelis patenka santykių pradžioje.

Caitlyn rašė: „Kadangi visiems įdomu, galiu pasakyti, kad iš pradžių Kris ir aš mėgavomės aistringu ir dažnu seksu.“

Tačiau viena iš akivaizdžių priežasčių, galėjusių paskatinti nesutarimus, buvo susijusi su klausimu, ar Kris iš tiesų suprato su lytine vyro tapatybe susijusias problemas. Nors C. Jenner tvirtina, kad prieš intymiai suartėdama su žmona būdavo visiškai atvira, Kris galėjo šio to nesuprasti.

„Tai tapo nesibaigiančio mūsų ginčo tema. Ji tvirtina, kad suvokimas, jog visiems laikams tapau Caitlyn, sukėlė didžiulį šoką, o tai reiškia, kad ji nepakankamai mane suprato“, – aiškina C. Jenner.

C. Jenner prisipažįsta nuolat kartojusi Kris, kad jaučiasi moterimi. Keletą kartų ji žmonos akivaizdoje net persirengė moteriškais drabužiais.

Caitlyn (tuomet dar Bruce‘as) Jenner ir Kris susituokė 1991 metų balandį, po penkis mėnesius trukusios draugystės, o apie numatomas skyrybas paskelbė 2013 metų spalį. Teisiškai pora išsiskyrė 2015 metų kovą, po 24-erius metus trukusios santuokos.

Caitlyn Jenner - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)