35 metų Kembridžo kunigaikštienė, kuri balandžio mėnesį turėtų susilaukti savo trečio kūdikio, dalyvavo vienos iš savo globojamų psichinės sveikatos organizacijų Annos Freud nacionalinis vaikų ir šeimų centras (Anna Freud National Centre for Children and Familys) šventėje, vykusioje nuostabioje XVIII amžiaus Oranžerijoje, esančioje visiškai šalia jos namų, rašo people.com.

Prieš vakarienę buvo surengtas šios organizacijos globojamų šeimų priėmimas. Annos Freud nacionalinis vaikų ir šeimų centras padeda tiems, kurie patenka į sudėtingas situacijas, kovodami su psichinės sveikatos iššūkiais.

Karališkosios šeimos atstovė vilkėjo elegantiška juoda „Diane von Furstenberg“ suknele su nėrinių rankovėmis. Žemę siekianti suknelė pabrėžė jau šiek tiek išryškėjusį nėščiosios pilvuką. Tai ne pirmas kartas, kai K. Middleton pasirodo su šia nėriniais puošta suknele. Ji ja jau puošėsi 2014 metų lapkritį, kai laukėsi princesės Charlotte. Beje, ne jai vienai patinka šis rūbas – trumpesnę jo versiją turi ir Meghan Markle.

K. Middleton neseniai grįžo prie savo karališkųjų pareigų, iš kurių per pirmuosius nėštumo mėnesius dėl stipraus rytinio pykinimo buvo priversta pasitraukti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)