Pasirodžius gandams apie išprievartavimą ir išpublikavus tai socialiniuose tinkluose, E. Westwickas savo „Twitter“ paskyroje parašė: Nepažįstu tos moteris. Niekada nenaudojau jėgos prieš jokią moterį. Niekada nieko neišprievartavau“, – aiškino jis.

„Greek“ ir „Californication“ vaidinusi aktorė aiškina, kad ji lankėsi jo bute kartu su tuometiniu savo vaikinu. Šis ir buvo aktoriaus draugas.

„Aš jau norėjau išeiti kai Edas pasiūlė visiems pasimylėti. Tačiau jos vaikinas atsisakė išeiti nenorėdamas aktorių priversti jaustis nepatogiai. Mes likome vakarienės. Tačiau situacija jau buvo nemaloni. Tad Westwickas ir prodiuseris (jos vaikinas) buvo pavargę“, – pasakojo mergina.

Vėliau ji aiškino, kad aktorius ją nuvedė į svečių miegamąjį, kur ji ir užmigo. Nors jos vaikinas siūlė likti tik dvidešimt minučių, jie liko visam vakarui.

„Atsibudau pajutusi Edą ant savęs. Jo pirštai lietė visą mano kūną. Liepiau jam liautis, bet jis buvo stiprus. Stumiau jį taip stipriai, kaip tik galėjau. Tačiau jis sugriebė mano veidą savo rankomis ir purtė mane sakydamas, kad nori pasimylėti su manimi. Mane tarsi suparalyžavo. Išsigandau. Negalėjau kalbėti ir judėti. Jis mane išprievartavo“, – rašė ji.

Vėliau ji aiškino, kad prodiuseris, su kuriuo ji susitikinėjo, kaltino ją ir ragino nepasakoti niekam šios istorijos, nes niekas ja nepatikėtų. Galiausiai, ji nenorėjo būti ir „ta mergina“.

„Dabar aš suprantu, kaip tie galią turintys vyrai valdo moteris ir kaip ši taktika yra naudojama industrijoje. Mūsų, žinoma, ir daugelyje kitų. Net ir dabar mane kankina kaltės jausmas. Nenusakomas nerimas, kad aš turiu būti apkaltinta“.

Ji aiškino, kad prabilti ją paskatino neseniai viešumą išvydusios istorijos apie vieną žinomiausių Holivudo prodiuserių, kuris, pasinaudodamas savo padėtimi, išprievartavo ir priekabiavo prie daugybės aktorių ir atlikėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją