54-erių žvaigždė raudonuoju kilimu žengė pasipuošęs juodu kostiumu ir atrodė tvarkingai, tačiau žiniasklaidoje skelbiama, esą nuo jo buvo juntamas alkoholio kvapas.

Tiesa, įtarimų kėlė ir tai, jog Johnny, žengdamas raudonuoju kilimu, kiek svyravo, tad jį prilaikė asmeninis apsaugos darbuotojas.

Ir tai ne vienintelis kartas per vos kelias dienas, kai J. Deppo elgesys viešumoje sukelia įtarimų. Grahamo Nortono laidoje apsilankęs aktorius pasidalijo istorija, kaip kartą persirengė filme „Karibų piratai“ įkūnytu personažu Jacku Sparrow ir nusprendė pagąsdinti „Disneyland“ lankytojus (laidos ištrauką galite pamatyti čia).

Po pastarųjų pasirodymų viešumoje internautai „Twitter“ tinkle ėmė viešnti retorinių klausimų kupinas žinutes: „Ar Johnny Deppas viešumoje pasirodė apsvaigęs nuo alkoholio?“

J. Deppas filmo „Murder on the Orient Express“ pristatyme:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)