"Netflix" sulaukė itin griežtų grasinimų neberodyti scenų su skandalo krečiamu aktoriumi. Kompanija penktadienio naktį išplatino pranešim, kad nerodys tų "Kortų namelio" serijų, kuriose yra ir aktorius K. Spacey.

Netrukus pasirodė ir dar keletas atvirų pasakojimų apie nederamą aktoriaus elgesį filmavimų aikštelėse. "BuzzFeed News" vienas aktorių pasakojo, kad būdamas 16 metų sulaukė aktoriaus pasiūlymo pažiūrėti kartu porno ir išgerti keletą kokteilių.
"Netflix" nebus susiję su serialu "Kortų namelis", kol kuriant serialą dirbs ir Kevinas Spacey", - išplatintame pranešime pranešė kompanija.

Jie taip pat nusprendė atsisakyti ir kitų juostų, kuriose vaidino šis aktorius.

DELFI taip pat primena neseniai pasirodžiusius kaltinimus. Vienas anksčiau su juo dirbęs asistentas CNN teigė, jog kai jiedu buvo automobilyje, K. Spacey užkišo jam ranką už kelnių.

Jis papasakojo, kas vyko toliau, tačiau vėliau apsigalvojo ir paprašė CNN šią vietą iš jo komentaro ištrinti. „Aš buvau šoke. Jis buvo vyras, kuris labai svarbus filmavimo aikštelėje, o aš – tiesiog padėjėjas, žemiausios grandies darbuotojas", – sakė pavardės neatskleidęs žmogus.

Jis pasakojo, kad tai nebuvo pirmas kartas, kai K. Spacey su juo elgėsi nederamai, todėl šis įspėjo savo vadovą. Susiję straipsniai: K. Spacey – dar vieno vyro kaltinimai priekabiavimu: ranka nuslydo, stipriai sugriebė „turtą" (23) Aktorius K. Spacey prisipažino, kad yra gėjus (60) Po to jiems nebuvo leista vieniems dviems likti filmavimo aikštelėje.

„Neabejoju, jog toks elgesys K. Spacey buvo įprastas ir aš buvau tik vienas iš daugelio, kuris tai patyrė. Aplinka buvo tikrai pavojinga, ypač drauge dirbantiems jauniems vyrams", – atskleidė asistentas. Kitas nukentėjusysis pridėjo, kad K. Spacey jį lietė „pačiais keisčiausiais būdais": „Jis ateidavo ir iš nugaros imdavo masažuoti pečius arba glostyti man pilvą. Tai bet kurioje normalioje aplinkoje būtų laikoma netinkamu elgesiu".

Vienas iš operatorių CNN atskleidė, jog tarpusavyje jie dažnai stebėdavosi keistu K. Spacey elgesiu, nes visi tai matė. „Visiems buvo gerai žinoma, kad nuo Kevino reikia laikytis kuo atokiau.

Vyrai, su kuriais teko dirbti, man nuolat skųsdavosi dėl jo elgesio, teigdavo, kad jaučiasi nejaukiai. Jis nuolat vaidindavo, kad žaismingai kovoja su vienu ar kitu darbuotoju, tačiau taip tik siekdavo fizinio kontakto", – teigė komandoje dirbusi moteris.

Ji neslėpė, kad neretai matydavo, kaip pasisveikinęs su darbuotoju, K. Spacey bandydavo pagriebti už jo tarpukojo.

Kartu dirbusius žmones prabilti apie K. Spacey nederamą elgesį paskatino aktoriaus Anthony Rappo vieši teiginiai, jog kai jis buvo 14-kos, K. Spacey vakarėlyje bandė prie jo seksualiai priekabiauti.

Iškart po to K. Spacey socialiniuose tinkluose teigė neatsimenąs tokio įvykio, bet jei kas panašaus ir įvyko, tai tik dėl girtumo. Negana to, iškart kino žvaigždė prisipažino, jog yra gėjus, taip bandydamas nukreipti dėmesį nuo fakto, jog nederamai elgėsi su paaugliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)