Dvyliką metų kartu išgyvenę ir tik 2014 metais susituokę B. Pittas ir A. Jolie visą tą laiką atrodė itin laimingi, rašoma eonline.com. Netikėtai visiems ir tyliai nutrūkę įsimylėjėlių ryšiai užminė ne vieną mįslę. Buvo net kalbama, kad tašką padėjo Angelina, kuri neapsikentė savo gyvenimo vyro girtuokliavimo.

Šaltinių teigimu, svarbų vaidmenį vaidino ir vaikai, kurie skatino tėvus susituokti ir įteisinti santykius.„Tai nieko nepakeitė, nors malonu būti vyru ir žmona“, – „Vanity Fair“ po vestuvių pasakojo A. Jolie.

Ji tai vadino nauju gyvenimo etapu, kuris tarsi pratęsė jų santykius ir leido kartu judėti toliau. Tačiau daugeliui artimųjų jau tuomet atrodė keista, kad savo medaus mėnesio planus jie pakeitė dėl filmo apie 14 metų vedusią porą filmavimų.

„Jei mes nebūtume susituokę ar tik susitikinėtume, būtų santykių pradžia, visos mūsų problemos būtų tragedija, tačiau kadangi kartu buvome jau taip ilgai, negalėjau visko mesti lengvai. Norėjau pamatyti, kur santykiai dar nuves“, – pasakojo ji.

Ne viename savo interviu aktorė taip pat minėjo ir tai, jog ne kartą jų porą buvo ištikusi krizė, tačiau jie vis sugebėdavo susitvarkyti ir judėti toliau. „Mes nesureikšmindavome tų krizių. Jų pasitaiko visiems ir kai kas nesiseka pačiam, atrodo, kad ir antra pusė ne ta, viskas blogai. Tikrai daug kartų norisi trenkti durimis ir išeiti, bet supranti, kad viskas ne taip ir blogai ir be to žmogaus būtų blogiau.

Nemažai sunkumų sukeldavo ir filmavimai, kurie labai išvargina, ypač kai pradėjau ir režisuoti“, – pasakojo ji.

Paklausta, kas galėjo tapti jų skyrybų priežastimi, moteris įvardijo sunkius darbus ir įtampą, kuri sukėlė daug sunkumų poros gyvenime. Nors ji ir nesimėgauja viengungės statusu ir vis dar negali į savo buvusį vyrą žiūrėti kaip į kolegą ir aktorių, stengiasi judėti į priekį. „Nematau jo kaip aktoriaus. Man jis vis dar yra vyras ir tėvas. Jei kada dar ištekėsiu, tai bus žmogus iš visiškai kitos srities.

Nors ir su Bradu vis dar jaučiuosi susituokusi. Viskas nenutrūksta taip paprastai“.

Viso šešis vaikus auginusi pora vis dar susitinka dėl vaikų ir aptaria jų auklėjimą, auginimą, nors dar neseniai pasirodęs ir privertęs sudvejoti B. Pitto pasisakymas apie jų santuoką ir laiko su Angelina apibūdinimas kaip tikro pragaro, privertė sudvejoti jo nuoširdumu. „Jis suprato, kad jo santykiai su Angie buvo toksiški ir kenksmingi jam. Tai buvo aišku nuo pat pradžių, todėl jis tai vadina dvylika pragaro metų“, – newidea.com sakė aktorių pažįstantis šaltinis.

Buvo neva teigiama, kad B. Pittas nuolatos patirdavo spaudimą iš savo žmonos pusės, todėl kentėjo, kol abiejų sutarimu nepavyko išsiskirti ir sutarti dėl vaikų auklėjimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)