Pastarojo pasimatymo metu dainininkė buvo apsirengusi juodais drabužiais – trumpa sijonu, nertiniu ir paltu. Kaip rašo etonline.com, H. Jameelis dėvėjo džinsus, juodą švarką ir juodą kepurę su snapeliu. Pora vis dar stengiasi išvengti dėmesio ir savo jausmų viešai nedemonstruoja. Net ir paparacams vis dar nepasiseka jų nufotografuoti kartu.

Pora iš vakarienės vietos išėjo atskirai, tokiu būdu siekdami išvengti bendrų nuotraukų: Rihanna išėjo pirma, o po pusvalandžio pasirodė ir H. Jameelis.

Šis atvejis – vienas pirmųjų po kelių mėnesių nesirodymo viešumoje. Šių metų birželio mėn. pora mėgavosi vienas kito draugija Ibisoje. Sąmyšis kilo po tą patį birželį darytos nuotraukos, kurioje Rihanna nufotografuota bučiuojanti paslaptingą vyrą. Prie nuotraukos publikuota ir grotažymė #RihannaHasAManParty. Vėliau paaiškėjo, kad paslaptingas nepažįstamasis – tai H. Jameelis. Nuo tada poros santykiai klostosi su pagreičiu.

Po keletos pasimatymų Rihanna buvo pastebėta išeinanti ir su mylimojo dovanotais brangiais papuošalais. Atlikėjai artimų šaltinių teigimu, mylimasis ją tiesiog apipila dėmesiu ir brangiomis dovanomis, todėl ji švyti ir yra pasiryžusi išlaikyti šiuos santykius.

⚡️

Публикация от Rihanna (@___badgalriri____) Окт 22 2017 в 6:12 PDT

DELFI primena, kad po ilgo laiko tai, atrodo, pirmoji rimta Rihannos simpatija. Dar 2016 m. ji susitikinėjo su senu savo bičiuliu ir kolega reperiu Drake. „Šie santykiai atrodo iš tiesų rimti. Rihanna jau atskleidė draugams, kad jaučiasi iš tiesų įsimylėjusi. Ji atrodo visiškai atsidavusi jam. Jie iš tiesų mėgaujasi vienas kito kompanija", - thesun.co.uk pasakojo šaltinis.

Tiesa, kalbama, kad naujasis Rihannos mylimasis yra buvęs Naomi Campbell vaikinas. Jie ne kartą buvo pastebėti meiliai leidžiantys laiką kartu, nors šių gandų niekas taip ir nepatvirtino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)