49 metų dainininkė fotografui pozavo vien su apatiniais ir dar kartą įrodė, kad jos figūra tiesiog nepriekaištinga. Neseniai Australijos gražuolė išsiskyrė su savo sužadėtiniu Joshua Sasse, tačiau, panašu, nepasiduoda širdgėlai ir visą dėmesį skiria savo naujam albumui.

Dainos „Spinning Around“ atlikėja „The Sun“ atskleidė, kad jos naujausias albumas bus savotiška išpažintis po išsiskyrimo su 29 metų mylimuoju.

Fotosesijos 2018 metų kalendoriui, kurio žvaigžde ir tapo K. Minogue, nuotraukos spinduliuoja gera nuotaika, kuri neabejotinai džiugins visus, įsigijusius šį kalendorių.

Dar vasarį K. Minogue žurnalistams prisipažino, kad iškęsti išsiskyrimą su mylimuoju jai padėjo ne kas kitas, o darbas studijoje įrašinėjant naują albumą.

„Taip, mano kūryboje neišvengiama nelaimingos meilės tema, bet ji neužgožia viso kito. Stengiuosi daugiau dėmesio skirti tam, kur šiuo metu esu dabar“, – prisipažino dainininkė.

Oficialųjį K. Minogue kalendorių galima įsigyti parduotuvėje ir internete adrese dalino.com.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)