Beyoncé :„Moteris yra gražiausia, kai šypsosi. O vertingiausias praktinis patarimas, kurį esu gavusi, yra visuomet naudoti drėkinamąjį kremą“.

Kate Winslet: „Geras paakių kremas yra labai svarbus keliaujant, kai esate labai užsiėmusi ir patiriate daug streso. Būtent tuomet išryškėja tamsūs ratilai po akimis“.

Gwyneth Paltrow: „Aš vartoju omega-3. Man patinka lengvas aliejus ant veido. Tai bene nuostabiausias jausmas pasaulyje“.

Lucy Liu: „Kai filmavausi Monrealyje, lauke buvo labai šalta. Todėl veidą tepiau „Aquaphor“ tepalu. Jis padeda odai atrodyti šviežiai.“

Scarlett Johansson: „Man visuomet patinka matinis makiažo pagrindas, ant kurio tepu šiek tiek blizgių skaistalų ir taip sluoksniuoju priemones“.

Liv Tyler: „Man patinka pasitepus skysta pudra ir užtepus šiek tiek skaistalų viską fiksuoti skaidria biria pudra. O vėliau veidą pasipurškiu rožių vandeniu ir veidą lengvai nusausinu popierine servetėle. Dėl to veidas atrodo nepriekaištingai, tarsi visai be makiažo“.

Eva Mendes: „Dirbtinio įdegio kremas yra puiki priemone atrodyti „gyvai“. Jeigu nemėgstate daug dažytis, sumaišykite savaiminio įdegio kremo su drėkinamuoju kremu ir tepkite veidą. Visuomet atrodysite gražiai ir nepasidažiusi“.

Isla Fisher: „Prieš naudodamos blakstienų rietiklį, jį šiek tiek pašildykite plaukų džiovintuvu. Tokiu šiltesniu rietikliu blakstienas užriesite gražiau“.

Halle Berry: „Kad lūpos atrodytų natūraliai rausvos, aš pasidažau raudonu lūpdažiu, tuomet jį nusivalau servetėle, o tuomet lūpas pasitepu bespalviu blizgiu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)