Realybės šou žvaigždė su laidos vedėjais Jimmy Kimmeliu ir Jennifer Lawrence kalbėjosi apie daugybę dalykų, tarp kurių buvo oro gadinimas, buvusių mylimųjų persekiojimas ir išgertuvės su mama Kris Jenner.

Palietus jos ir sutuoktinio Kanye Westo temą, K. Kardashian papasakojo apie itin keistą jo įprotį.

„Jis vis užmiega netikėčiausiose vietose netikėčiausiu metu. Įsivaizduokite, jis mane supažindina su žmonėmis ir užknarkia. Kaip man jaustis? Arba restorane pietaujant. Pasvyra prie stalo ir ima knarkti. Bet šiaip mes esame visiškai normalūs. Prieš miegą visuomet žiūrime TV žaidimą „Family Feud“, – sakė Kim.

Tačiau paklausta apie brolio Robo Kardashiano nesutarimus su dukters Dream motina Blac Chyna, K. Kardashian nebuvo tokia atvira.

Jos nuomone, Dram vieną dieną užaugs ir spaudoje ras visą informaciją, todėl būtų negerai neigiamai kalbėti apie jos mamą.

K. Kardashian ir K. Westas nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)