Filmo „Greiti ir įsiutę“ žvaigždė socialiniame tinkle „Facebook“ paviešino beveik septynių minučių trukmės vaizdo įrašą, kuriame iš pradžių kalba apie savo nesantaiką su aktoriumi ir imtynininku Dwayne‘u Johnsonu, pravarde The Rock (Uola), o netrukus kreipiasi į buvusią žmoną Normą Mitchell Gibson.

Pirmiausia jis pademonstruoja dėvimą nertinį su užrašu „Shayla Rocks“, o po kelių akimirkų nebeįstengdamas sutramdyti ašarų atvirai apsiverkia, rašoma svetainėje people.com.

„Neatimk iš manęs vaiko. Tai viskas, ką turiu. Neatimk jos, gerai? – pro ašaras sako T. Gibsonas paskelbtame vaizdo įraše. – Jau du mėnesius esu nuo jos atskirtas. Tiesiog noriu atgauti vaiką, bet niekas to negirdi, nes nieko nėra teismo salėje.“

Tai pasakęs, aktorius nesiliauja verkęs, o tada vėl kreipiasi į buvusią sutuoktinę.

„Jau skirta 13 tūkst. dolerių (11,2 tūkst. eurų) per mėnesį. Ko dar gali iš manęs norėti? – garsiai ištaria T. Gibsonas ir vėl pratrūksta ašaromis. – Nejaučiu tau neapykantos, Norma. Nežinau, kodėl manęs nekenti, bet tau neapykantos nejaučiu. Šiaip ar taip, tiesiog negali išaušus rugsėjo 11-ajai imti ir apkaltinti mane tuo, ko nepadariau!“

Kaip nurodoma teismo dokumentuose, N. Gibson kaltina buvusį savo vyrą rugpjūčio 19 d. netinkamai pasielgus su jų dukterimi. Ji teigia, kad aktorius mergaitę parbloškė, jos veidą įrėmė į žemę, keliais prispaudė nugarą, viena ranka sugriebė jos rankas, o kita ėmė mušti.

Normos ir Tyrese‘o Gibsonų santuoka truko nuo 2007 iki 2009 metų. Moteris teigia, kad Shaylą vyras yra mušęs ne mažiau kaip 12–16 kartų.

Po smurtinio elgesio mergaitė neva skundėsi negalinti sėdėti dėl sumušimų vietose juntamo skausmo.

Kiek anksčiau T. Gibsonas yra pareiškęs, kad buvusios žmonos kaltinimai tėra įžeidžiantis melas.

Pateiktame pareiškime N. Gibson taip pat nurodė, kad aktoriui diagnozuota maniakinė depresija ir net trys psichoterapeutai identifikavo maniakinio elgesio simptomus, apie kuriuos, anot jos, buvęs sutuoktinis nenori nė girdėti. Moteris, be kita ko, išreiškė nemenkus nuogąstavimus dėl praeityje aktoriaus pareikštų grasinimų išsivežti dukterį į Dubajų, be to, užsiminė, kad jis nesutiko grąžinti jos paso, kai to buvo pareikalauta.

N. Gibson taip pat tikina, kad tuo metu, kai Shayla leido laiką su tėvu, ji neturėjo jokių galimybių susisiekti su dukterimi.

Be kaltinimų smurtiniu elgesiu su dukterimi, N. Gibson taip pat akcentavo buvusio sutuoktinio polinkį kilus konfliktui paleisti į darbą kumščius. Ji tikino, kad ir pati ne kartą yra tapusi brutalaus jo elgesio auka. Anot moters, T. Gibsonas ją mušė ir tada, kai laukėsi dukters.

N. Gibson advokatė kiek anksčiau yra sakiusi, kad imdamasi teisinių veiksmų, jos klientė siekia, kad buvusiam sutuoktiniui T. Gibsonui būti skirtas būtinasis gydymas, nes tik tuo atveju jų dukros santykiai su tėvu bus tokie, kokie ir turėtų būti.

„Norma nori, kad Tyrese‘ui būtų kuo geriau. Per teismo posėdžius ji stengiasi padėti jam tapti tokiu tėvu, kokiu jis pats nori save matyti“, – sakė teisininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)