Danielle Staub

Televizijos žvaigždė Danielle Staub 2010 metais žurnalui „People“ sakė: „Šiuo metu aš susilaikau nuo sekso. Suvokiau, kad tokia abstinencija, jeigu 100 proc. tiki savimi taip, kaip tikiu aš, padeda suvokti savo vertę. Abstinencija reiškia, kad susilaikau nuo bet kokio sekso – galvojimo apie jį, užsiėmimo juo – net ir su savimi! Aš esu iš naujo atgimusi skaistuolė“. Tuomet ji teigė, kad neturėjo lytinių santykių jau pusantrų metų.

Danielle Staub

Eva Longoria

Aktorė Eva Longoria atsisakė sekso, kai buvo susižadėjusi su krepšininkų Tony Parkeriu, kad šis galėtų visą dėmesį sutelkti į krepšinį. „Laimei, po atkrintamųjų rungtynių mes susituoksime ir galėsime patvirtinti santuoką seksu“, – su šypsena ji atskleidė laidų vedėjui Jimmy Kimmeliui.

Lenny Kravitzas

Dainininkas Lenny Kravitzas žurnalui „Maxim“ 2008 metais atskleidė, kad neturėjo lytinių santykių trejus metus, nes ieškojo tos vienintelės moters.

Lenny Kravitzas

Rihanna

Dainininkė Rihanna kartą Ellen DeGeneres pokalbių laidoje sakė, kad jos darbo grafikas yra toks įtemptas, kad ji neturi galimybių su niekuo susitikinėti, ir kad kandidatų į poras trūkumas „ilgalaikėje perspektyvoje nėra gerai nei man, nei jai“ (rodydama į savo tarpkojį).

Tačiau 2012 metais toje pačioje laidoję dalyvavusi dainininkė pranešė, kad situacija kūniškos meilės fronte jau yra gerokai pagerėjusi.

Rihanna

Camila Alves ir Matthew McConaughey

Camila Alves ir Matthew McConaughey nesimylėjo 40 dienų po to, kai ji pagimdė judviejų dukrą Vidą.

Matthew McConaughey

Sharon Stone

Sharon Stone mano, kad „sekso pertraukos“ etapai meilėje yra net labai romantiški. Dienraščiui „The Huffington Post“ ji yra sakiusi: „Gyvenimas ir meilė yra kaip vandenynas. Kartais užeina potvynis, o po jo ateina atoslūgis. Laimei, man patinka dykuma. Esu dykumos gėlelė“.

Sharon Stone

Davidas Arquette‘as

Santuokos pabaigoje amerikiečių aktorius Davidas Arquette‘as Howardui Sternui atskleidė, kad su žmona Courteney Cox nesimylėjo keturis mėnesius.

Davidas Arquette‘as ir Courteney Cox
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)