1. Prisimerkite kaip Cara Delevingne

Cara yra tikra fotogeniško prisimerkimo profesionalė. Būtent dėl šio triuko jos veidas visuomet nuotraukose atrodo tobulas, o žvilgsnis – mįslingas.

Cara Delevingne

2. Suspauskite lūpas kaip Chrissy Teigen

Labai paprasta atrodyti, kaip Chrissy Teigen, jeigu įvaldysite lūpų suspaudimo techniką. Ji suteikia tą valiūkišką išraišką: tarsi tarpinis variantas tarpo šypsenos ir rimtos veido išraiškos. Kaip tai pasiekti? Suspauskite lūpas taip, tarsi ketinate sušvilpti, tačiau nepraverkite burnos.

Chrissy Teigen

3. Plaukus šukuokite kaip Beyoncé

Norite atrodyti nuotraukose taip pat puikiai kaip Beyoncé? Šukuokite plaukus ant šono. Kodėl tai padeda? Taip plaukai įrėmina jūsų veidą ir pabrėžia žandikaulio liniją, dėl ko veidas atrodo lieknesnis.

4. Žinokite savo gerąjį „kampą“ kaip Gigi Hadid

Nuotraukose atrodysite tobulai, jeigu, kaip ir Gigi Hadid, pažinsite savo „gerąją pusę“. Teigiama, kad dažniausiai kairioji veido pusė nuotraukose atrodo geriau.

Gigi Hadid

5. Plačiai šypsokitės kaip Reese Witherspoon

Jeigu Chrissy Teigen stiliaus lūpų suspaudimas ne jums, tuomet plačiai šypsokitės kaip Reese Witherspoon. Plati šypsena kartais nuotraukose atrodo geriau, nes parodo, kad esate laimingi ir mėgaujatės gyvenimu, lyginant su įprasta ir galbūt kiek dirbtine šypsena.

6. Uždėkite ranką ant klubo kaip Kendall Jenner

Iš karto sukurkite balansą ir suteikiate nuotraukai gylio uždėdami ranką ant klubo kaip Kendall Jenner.

Kendall Jenner

7. Kryžiuokite kojas per kulkšnis kaip Alexa Chung

Taip sukryžiuodami kojas nuotraukose atrodote lieknesni, nes sukuriate vertikalesnę liniją nei stovėdami visiškai tiesiai.

Alexa Chung

Daugiau garsenybių nuotraukų – galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)