Nuslėpti svorio pokyčius garsenybėms tikrai nelengva, juk jos nuolat atsiduria dėmesio centre.

Gerbėjai naujas, papilnėjusias Rihannos formas socialiniuose tinkluose ėmė aptarinėti prieš kelis mėnesius. Tiesa, nors daugelis tuo stebėjosi, bet palaikė savo dievaitę teigdami, kad keičiantis figūrai talentas nesumažėja.

Kiti teigė, kad dainininkė į madą grąžina putlumą ir yra puikus pavyzdys, kaip galima gerai atrodyti būnant ir plius dydžio.

„Mano figūra yra greitai kintanti, tad vieną dieną į sceną galiu išeiti itin atvirais ir aptemptais drabužiais, o po poros savaičių slėptis po apkritusiais apdarais, nes reiks paslėpti tai, kas bado akis. Mada – labai individualus dalykas, todėl kiekvienas ją pritaikome sau ryte pažvelgę į veidrodį“, – interviu „The Cut“ sakė atlikėja.

Naujausiose nuotraukose Rihanna nufotografuota Niujorko gatvėje, kur savo pakitusias kūno linijas slėpė po pilku sportiniu kostiumu. Prie jo drąsių įvaizdžių nebijanti dainininkė priderino geltonus aukštakulnius.

Taip Rihanna atrodo dabar:

Taip Rihanna atrodė anksčiau:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)