Dieną prieš gimtadienį ji socialiniuose tinkluose paviešino vaizdo įrašą, kuriame, pasipuošusi vien tamsiu vientisu maudymosi kostiumėliu vaikšto paplūdimiu ir išdidžiai ištaria: „aš laisva!“.

„Prieš 40 metų mano psichologas paklausė, apie ką svajoju. Aš jai atsakiau, kad norėčiau eiti paplūdimiu ir jaustis tikrąja savimi ir...“, – po video parašė C. Jenner.

40 years ago my therapist asked me what my fantasy is. I told her walking on the beach being my authentic self and...

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on Oct 27, 2017 at 11:53am PDT

Prieš dvejus metus C. Jenner davė interviu žurnalistei Diane Sawyer, kuriame papasakojo apie savo virtimą moterimi.

Vėliau C. Jenner savo biografinėje knygoje „The Secrets of My Life“ (Mano gyvenimo paslaptys, – liet.) atskleidė, jog 2017 metų sausį jai atlikta lyties keitimo operacija.

Olimpinėse žaidynėse aukso medalį laimėjęs B. Jenneris oficialiai vardą į Caitlyn Marie pasikeitė praėjusių metų spalį.

B. Jenneris labiausiai išgarsėjo po to, kai prieš dešimtmetį buvo pradėtas rodyti realybės šou „Keeping Up with the Kardashians“. Jis buvo Kim Kardashian mamos vyras, tačiau vėliau pora išsiskyrė ir tuomet jis pradėjo viešai pasakoti apie savo transformaciją į moterį.

B. Jennerio transformacija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)