Pagal tradicijas, karališkoji pora turėtų rengti prabanga žėrinčias iškilmes, kokios buvo keliamos ir sidabrinių, auksinių ar deimantinių vestuvių proga, tačiau buvo nuspręsta tiesiog surengti vakarienę artimiausiems šeimos nariams.

Buvo atsisakyta ir viešos kalbos, kuri yra neatsiejama tokių švenčių dalis.

Artimas šaltinis užsienio žiniasklaidai teigė, jog toks sprendimas buvo priimtas dėl to, jog pastaraisiais metais pora neteko daugybės draugų bei artimųjų. Teigiama, jog karališkoji pora vis dar gedi savo draugų bei artimųjų.

„Jie jaučia, kad negali šiuo metu kelti tokių iškilmių, kokios buvo rengiamos auksinių ar deimantinių vestuvių proga. Jie to ir nenori, – sakė šaltinis. – Per pastaruosius metus karalienė neteko labai artimos ilgametės draugės Elisabethos Longman ir pusseserės Margaretos Rhodes. Princas Filipas taip pat neteko pusbrolio.“

Princas neseniai atsisveikino ir su keliais itin artimais draugais: Anne Griffiths bei Briano McGratho.

Beje, nepaisant to, jog šventė nebus rengiama dėl karališkoje poroje vis dar jaučiamo gedulo, šia proga bus pristatyta speciali suvenyrų linija.

Nuotraukų galerijoje – akimirkos iš karališkosios poros gyvenimo:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)