Pačiame Maskvos centre buvusi studija - tarsi tikra atlikėjos Maksim vizitinė kortelė. Ji ne tik pavadinta jos vardu, tačiau ir interjeras kurtas pagal pačios Maksim pageidavimus. Tačiau, kitaip nei norėjo atlikėja, verslas jai klostėsi ne itin gerai. Trūko užsakymų, o nuoma už prabangias patalpas pradėjo neraminti.

Kalbama, kad šiuo metu Maksim su savo komanda ieško naujų patalpų, kurios būtų kiek toliau nuo mieto širdies ir bandys atgaivinti dainavimo mokyklos idėją bei uždirbti prarastus pinigus. Panašu, jog sunkmečiu kenčia ne tik paprastų verslininkų, tačiau ir žvaigždžių verslai.

Ph @irina_sereginaa MUA @juliyarah Accessories @crown___tiara

Публикация от Марина Максимова (@maksimartist) Окт 5 2017 в 7:59 PDT

Idėja sukurti šou studiją žinomai moteriai kilo po to kai ji susidūrė su veiklos trūkumu. Kaip pasakojo pati artistė, ji norėjo save realizuoti, o kai sumažėjo užsakymų vienintele galimybe tai daryti tapo šou mokykla būsimiems artistams.

Čia mažieji buvo mokomi elgtis scenoje, dainuoti, deklamuoti eiles, vidinti ir drąsiai jaustis prie kameras.

О машинах поговорили, читайте интервью на www.somanyhorses.ru

Публикация от Марина Максимова (@maksimartist) Окт 5 2017 в 3:43 PDT

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)