Naujoje jos biografijoje „Ma'am Darling: 99 Glimpses of Princess Margaret“, kurią parašė Craigas Brownas, atskleidžiama, kad, įpusėjusi vos trečiąją dešimtį, jaunesnioji Didžiosios Britanijos karalienės sesuo mėgo pusryčiauti lovoje, vėliau valandą mirkti vonioje, o prieš pietus išlenkti degtinės kokteilį.

Klarenso rūmuose su karaliene motina gyvenusios princesės rytas prasidėdavo pusryčiais lovoje. Vėliau ji dvi valandas klausydavosi radijo ir skaitydavo laikraščius bei nepaliaudama rūkydavo.

Apie 11 val. ryto princesei Margaret jos tarnaitė prileisdavo vonią, kurioje ji valandą mirkdavo. Tuomet jai sutvarkydavo plaukus ir padarydavo makiažą.

„Greičiausia net nekyla abejonių, kad princesė niekada nevilkėdavo savo drabužių dukart. Po kiekvieno apsivilkimo jie būdavo skalbiami“, – nurodoma biografijoje.

O rytinių ritualų "išvarginta" princesė atsigaudavo tik nusileidusi į valgomąjį ir pietaudama su Motina. Tiesa, pietūs buvo ruošiami iš keturių patiekalų.

Princesė Margaret nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)