Anot Melissos Meeks, ji vis dar labai myli savo vyrą, su kuriuo praleido aštuonerius metus ir susilaukė sūnaus, rašo „People“.

„Nuoširdžiai sakau, jis buvo nuostabus vyras, – interviu britų televizijos šou „This Morning“ sakė ji. – Kai apie tai galvoju, man sukyla emocijos, ypač žiūrint senas nuotraukas.“

Įžymybe tapęs 33 m. J. Meeksas 2014 m. internetinėje erdvėje sukėlė tikrų tikriausią audrą, kai buvo paskelbtos jo nuotraukos, vos per dieną jį pavertusios žinoma persona ir pelniusios milijonų pripažinimą. Jaunas vyras internetinį žinomumą panaudojo modelio darbo kontraktui gauti – jam suteikta galimybė keliauti į visame pasaulyje rengiamus madų šou.

Liepos mėn. imtos skelbti nuotraukos, kuriose jis laiką leidžia kartu su „Topshop“ paveldėtoja Chloe Green – būtent su ja jis šiuo metu susitikinėja. Kai šios nuotraukos buvo paviešintos, 26 m. Ch. Green socialiniuose tinkluose pranešė žinią, kad tai yra tik pradžia, nors J. Meeksas tuo metu dar buvo vedęs.

„Tai man tikrai sudaužė širdį“, - televizijos eteryje kalbėjo M. Meeks, pasakodama apie jausmus, užplūdusius išvydus šias nuotraukas.

Jos teigimu, nebuvo jokių ženklų, liudijančių, kad jis žvalgosi kitų santykių, o tuo metu žmonai sakė, kad išvyksta darbo reikalais.

„Suprantate, žmonės, kurie yra susituokę, turintys ilgalaikių santykių, susiduria su pakilimais ir nuosmukiais, bet maniau, kad tai tiesiog yra naujas mūsų gyvenimo etapas ir mes turime abu tai įveikti.“ – patikino ji, pridurdama, kad nepaisant to, kad jos sutuoktinis J. Meeksas dėl jį užgriuvusio žinomumo daug keliavo, ji manė, kad jų šeimai visus sunkumus pavyks įveikti, viską sudėlioti į vietas ir visi nemalonumai liks praeityje.

Dar M. Meeks papasakojo, kaip jos vyras pateikė žinią apie naujuosius savo santykius su Ch. Green, kai jau buvo paviešintos nuotraukos, kuriose jiedu bučiuojasi.

„Jis tik apgailestavo, kad visa tai išaiškėjo būtent taip, ir, na, žinote, kad mane tai labai įskaudino.“ – teigė palikta moteris.

J. ir M. Meeksų santuoka truko aštuonerius metus, o jųdviejų sūnui Jeremy šiuo metu septyneri. Iš ankstesnių santykių M. Meeks turi 16 m. dukterį ir 11 m. sūnų. „Mūsų bendras gyvenimas buvo geras“, - patikino M. Meeks.

J. Meeksui skirta vienerių metų įkalinimo bausmė, kai jis, būdamas paleistas anksčiau laiko, sulaikytas su užtaisytu ginklu. Kaip tada rašė „The Los Angeles Times“, vyras priklausė vietinei nusikaltėlių grupuotei.

Kai jo nuotraukos atsidūrė internete, M. Meeksas davė interviu apie savo populiarumą tarp moterų iš viso pasaulio. M. Meeksui komplimentai patiko, tačiau jis akcentavo esantis nekaltas ir vis primindavo savo santykių statusą – tuo metu jis buvo vedęs.

Šiuo metu skyryboms besiruošianti M. Meeks pasakojo, kaip jai nemalonu galvoti apie nutikusius dalykus, nes, nuoširdžiai pasakius, ji vis dar norėtų sulaukti į namus grįžusio sutuoktinio. Nors ir pripažinusi, kad vis dar labai myli M. Meeksą, ji neturinti jokių vilčių, kad jie gali susitaikyti.

Tiesa, anot M. Meeks, J. Meeksas vis dar aktyviai dalyvauja vaikų gyvenimuose. „Jie vis dar aktyviai bendrauja ir tai yra puiku, - pripažino ji. – Bent vaikams netrūksta pozityvumo.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)