Eidamas 48-uosius metus žinomas vyras blogai pasijuto būdamas bičiulių kompanijoje, laikotarpiu kai turėjo gydytis priklausomybės ligų centre, ir netrukus jam buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba, tačiau jis mirė dar vykstant į gydymo įstaigą, skelbia lenta.ru. Praėjus kuriam laikui po šios mirties buvo pradėtas tyrimas dėl neatsargaus mirties sukėlimo. Tyrėjams įtarimų sukėlė suteiktos pagalbos greitis ir efektyvumas. Nors įtariamųjų kol kas nėra, vykdomas procesas, kurio metu bus ištirtos visos įvykio aplinkybės.

Gedinti jo žmona Ksenija Bik papasakojo, kad prieš tris dienas iki mirties jis jai skundėsi staigiu sveikatos pablogėjimu. Mirties dieną ji jau norėjo vykti į priklausomybės ligų kliniką ir pasiimti vyrą kartu.

K. Bik iš vyro gavo žinutę, kuri ir tapo paskutine. Joje mylimajai jis pasakojo apie tai, kad jam skauda visą kūną. Vėliau ji paskambino į kliniką, kur ją patikino, jog jos vyrui viskas yra gerai.

„Ji labai dėl to išgyveno. Labiausiai dėl to, kad nesiklausė savo intuicijos, o klausė žodžių, kad neva viskas yra gerai. Jai buvo pasakyta, kad ji gali atsipalaiduoti ir jie turi visą reikalingą aparatūrą“, – pasakojo artima šeimos draugė.

Rusijoje itin gerbiamo ir žinomo aktoriaus gedi ir šou pasaulio žvaigždės. Atlikėja Kristina Orbakaitė savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje išpublikavo aktoriaus vaikystės nuotrauką ir žodžius: „Lik sveikas, vaivorykšte. Su tavimi taip daug susiję: vaikystė, pirmoji meilė, mėgstamos dainos. Visos tavo vaidintos rolės buvo tokios suprantamos ir artimos“.

K. Orbakaitė ir D. Marjanovas kartu vaidino ir kine. Dar būdama paaugle Kristina atliko ne vieną įsimintiną vaidmenį.

Prisiminusi senus laikus prie dukters žinutės prisidėjo ir atlikėja Alla Pugačiova. „Dima, berniuk mano, šventa siela, kur tu dabar? Kur visi išeina?“, – rašė ji.

Дима,мальчик мой,светлая душа,где ты теперь? Куда все уходят,куда?

Публикация от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) Окт 15 2017 в 10:56 PDT

D. Marjanovas gimė 1969 metų gruodžio 1-ąją Maskvoje. 1992 metais jis baigė Ščiukino vardo Teatro mokyklą. Įgijęs aktoriaus specialybę pradėjo dirbti teatre.

1986 metais aktorius suvaidino pagrindinį vaidmenį filme „Aukščiau vaivorykštės". 1988 metais sekė jo vaidmuo juostoje „Brangioji Jelena Sergeevna", o 1991 metais galėjome jį išvysti filme „Meilė". Būtent šie vaidmenys pavertė jį tikra šių laikų žvaigžde. Taip pat jis vaidino ir populiariuose serialuose bei teatre.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)