„Maxim“ surengta Helovino puota vyko spalio 21 d., rašo chron.com.

Vakarėlio svečiai turėjo progą pademonstruoti įmantriausius, kūrybingiausius ir, savaime suprantama, seksualiausius 2017 m. įvaizdžius.

Tarp garbingiausių svečių buvo dainininkas Jasonas Derulo (DJ Drew), „Prince“ šou, pasaulinio garso magai ir madų šou „Black Tape Project“.

J. Derulo ant raudonojo kilimo pasirodė toks, koks yra iš tiesų, bet vėliau apsivilko kostiumą ir susirinkusiuosius stebino Nakties karaliaus įvaizdžiu iš filmo „Sostų karai“. Aktorė Tara Reid pasipuošė raudonu vietomis suplėšytu raudonu kostiumu, ją į vakarėlį lydėjo mylimasis.

Vakarėlio svečių skaičius siekė per 2 tūkst. asmenų, įskaitant DeMario Jacksoną ir Corinne Olympios, žinomus iš paskutinio realybės šou „Viengungis“ sezono.

Taip pat puotoje dalyvavo buvęs krepšininkas, Khloe Kardashian buvęs vyras Lamaras Odomas ir daugybė modelių, įskaitant Joanną Krupą.

Vakarėlio svečiai - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)