64 metus leidžiamo „Playboy“ autoriai mano, jog šių dienų nuostatos apie moteris ir seksą yra gerokai pasikeitusios. Tad susipažinkime su Ines Rau.

26-erių prancūzų modelis taps pirmąja per visą žurnalo istoriją to neslepiančia translyte „Playboy mergina“ (Playmate).

Ji gyvena Niujorke, Instagrame turi 240 tūkstančių sekėjų. Nors anksčiau „Playboy“ yra pozavusios translytės, tačiau niekuomet oficialiai nebuvo vadinamos „Playmate“, kas reiškia oficialų priėmimą į gražuolių „klubą“.

I. Rau jau 2014 metais buvo pozavusi „Playboy“, nuo to ir prasidėjo Ines karjera.

Lapkričio „Playboy“ numeryje ji taps tikra žvaigžde – žurnale bus išspausdintas ir itin atviras interviu su ja.

„Ilgą laiką gyvenau tylėdama, kad esu translytė. Susitikinėjau su vyrais iir beveik buvau užsimiršusi. Bijojau, kad niekad nerasiu antrosios pusės ir visi į mane žiūrės, kaip į keistuolę. Po to sau pasakiau: turėčiau būti tuo, kuo esu. Galėti kalbėti ir nieko neslėpti – tikras išganymas. Žmonės, kurie atstumia, neverti, kad su jais būčiau. Ir man nėra svarbu būti mylimai kitų, man svarbiausia mylėti save“, – atvirame interviu sakė I. Rau.

Nuotraukų albume - nuotraukos iš Ines Instagramo:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)