Kaip skelbia people.com, 10-ojo XX amžiaus nuotaika persmelktą pasirodymą nuo galvos iki kojų juodai vilkinti J. Jackson surengė Luizianos valstijos Lafajeto mieste.

Kaip ir iki gimdymo, atlikėja scenoje tiesiog tryško energija ir gera nuotaika. Gerbėjus pakerėjo ne tik jos dainos, bet ir puiki figūra.

Socialinį tinklą „Twitter“ tiesiog užplūdo gerbėjų komplimentai, mat pastaruoju metu atlikėja buvo priaugusi nemažai antsvorio. Niekam ne paslaptis, kad J. Jackson garsėja kardinaliais išvaizdos pokyčiais - tai priauga svorio, tai vėl sulieknėja.

"Equality is the soul of liberty" #stateoftheworldtour

A post shared by Janet Jackson (@janetjackson) on Oct 12, 2017 at 11:11am PDT

J. Jackson sūnaus Eissos su vyru Wissamu al Mana susilaukė sausio 3 dieną. Deja, pora kartu nebegyvena.

Netikėta žinia apie nėštumą privertė dainininkę nutraukti koncertinį turą. Socialiniame tinkle „Twitter“ praeitą balandį ji parašė, kad atėjo metas „didžiausią dėmesį skirti šeimai“.

Janet Jackson

Trečiadienį žvaigždė paskelbė planuojanti pasirodymą Hjustone, kuris smarkiai nukentėjo nuo uragano Harvis. J. Jackson sako, kad mieste ne tik surengs pasirodymą, bet ir lankysis prieglaudose, tapusiose laikinais namais pastogės virš galvos netekusiems.

J. Jackson pokyčiai - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)