Vis tik pirmoji ginčų banga kilo po spalio 13 d. aktorės Andreos Wagner Barton įrašo feisbuke. Ji paskelbė vaizdo įrašą, kuriame M. Trump užfiksuota stovinti šalia sutuoktinio Donaldo Trumpo jam duodant interviu žiniasklaidai. Tiesa, internautai juokauja, kad vaizdo įrašuose aiškiai matoma ir moteriai priklijuota nosis, o didžiuliai akiniai nuo saulės skirti paslėpti kitus veido bruožus.

„Ar tikroji Melania galėtų atsistoti? Ar čia tik man taip atrodo, ar iš tikrųjų šiandien jam sakant kalbą šalia stovėjo Melanios vaidmenį atliekantis masalas?“ – klausė ji, turėdama galvoje moterį, stovinčią šalia D. Trumpo, ir kartu pateikdama senesnę Melanios nuotrauką.

Mygtuką „like“ po šiuo įrašu paspaudė daugiau nei 16 tūkst. interneto vartotojų, o 97 tūkst. šiuo įrašu pasidalino.

Diskusijos šia tema persikėlė į socialinį tinklą „Twitter“, kai vartotojas Joe Vargasas spalio 17 d. vakarą paskelbė panašų vaizdo įrašą su prierašu: „Tai ne Melania. Panašu, kad jie nuėjo taip toli, kad pamėgino mus įtikinti, kad tai yra ji. Lieka tik spėlioti, kokių dar melagysčių jie mums pateikia.“

Šio interneto vartotojo įrašu socialiniame tinkle „Twitter“ pasidalinta daugiau nei 8 tūkst. kartų, o mygtukas „like“ paspaustas per 9 tūkst. kartų. Kai kurių socialinių tinklų vartotojų reakcijos iš tiesų vertos dėmesio.

„Tikrai negali nereaguoti į tai. Jie aprengė baltą moterį kaip Carmen Sandiego ir pamėgino mus įtikinti, kad tai Melania.“ – rašo vienas interneto vartotojas. „Gali būti, kad netikra Melania – tai aktorė Margo Martindale.“ – teigia kitas.

„Nors esu racionalus žmogus, tikintis vien tik faktais, tačiau susidaro įspūdis, kad Baltieji rūmai turi Melanios Trump antrininkę.“ – įžvalgomis dalinasi trečias.

Tikroji M. Trump - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)