Spalio 13-ąją mininti savo gimtadienį T. Trump savo išskirtinei šventei pasirinko itin trumpą ir ilgas jos kojas atidengiančią baltos spalvos suknelę. Laikydama krūvą helio balionų ji pozavo nuotraukai, kurią vėliau išpublikavo savo socialinio tinklo paskyroje.

Tiffany with her family celebrating her 24th birthday! 🎉😘 #tiffanytrump

Публикация от Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrumpfanaccount) Окт 15 2017 в 5:47 PDT

Vien Haute Hippie suknelei savo gimtadienio šventei ji išleido 675 JAV dolerių. Teisę šiuo metu studijuojanti mergina vakarą leido artimų draugų būryje. Tiesa, tarp jų nebuvo matyti jos ilgamečio mylimojo Rosso Mechanico. Jaunėlė prezidento dukra taip pat buvo pastebėta „Urbani Truffles“ restorane Manhatane.

Svečiai galėjo ragauti išskirtinius patiekalus bei mėgautis brangiausiais vynais.

Jos mama Marla Maples taip pat prisijungė prie švenčiančios maždaug dešimties žmonių kompanijos, kur buvo galima pastebėti ir seną jos draugą bei dizainerį Andrew Warreną bei modelį Stephanie Seymour.

🎈#fridaythe13th #birthday

Публикация от Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) Окт 16 2017 в 5:49 PDT

Spėjama, jog šis vakarėlis garsiajai prezidento atžalai atsiėjo ne vieną dešimtį tūkstančių JAV dolerių.

Dailymail.co.uk jau anksčiau rašė, kad dar vasarą buvo kilęs skandalas kai JAV Valstybės departamentas turėjo pakloti daugiau kaip 100 tūkst. dolerių už automobilių nuomą, kuria per savo atostogas Italijoje naudojosi JAV prezidento Donaldo Trumpo duktė Tiffany Trump. Negana to, jauniausioji prezidento dukra ir toliau džiaugiasi prabangiu gyvenimu, nors prisidėti prie tėvo darbų, kaip tai daro kiti jo vaikai, nė neketina.

Публикация от Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) Ноя 13 2014 в 11:50 PST

Neoficialiais duomenimis, viso per pastarasias prezidento atžalos atostogas buvo įvykdyti trys mokėjimai – 54694,84, 39188,64 ir 23605,96 dolerio. Tai įvyko prieš dvi dienas, kai Tiffany ir Marla (jos mama) išsilaipino Portofine. Prieš tai jos dvi savaites praleido kruize šalia Italijos krantų.

Party🎉💖🎉 • @itsmarlamaples @tiffanytrump @larareevesmaggs #tiffanytrump #marlamaples

Публикация от I love Tiffany and Marla (@forevertiffanymarla) Окт 17 2017 в 7:41 PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)