Susitikimo metu, kuris įvyko karališkosios šeimos atstovams siekiant pritraukti dėmesio jų vadovaujamoms labdaros organizacijoms, trečiosios atžalos besilaukianti K. Middleton nepraleido progos pabendrauti ir su moksleiviais. Septynmetė Amelia Kubas jos klausė, kad jai labiausiai patinka būnant pricese, mat mergaitė ir pati svarsto tokia tapti.

Nusišypsojusi kunigaikštienė atsakė, jog ją labiausiai žavi galimybė susitikti su skirtingais ir ypatingais žmonėmis. Tai ji laiko pačiu svarbiausiu savo veiklos ir padėties privalumu. „Ji sakė, kad jai patinka susitikti su tokiais ypatingais žmonėmis kaip mes“, – džiaugėsi mergaitė.

Nors karališkosios šeimos atstovai, ypač princas Harry, ne kartą atsiliepė neigiamai apie jiems tenkantį spaudimą, jie visuomet mielai dalyvauja labdaringoje veikloje ir bendrauja su įvairių organizacijų atstovais taip tarsi primindami savo mamos, princesės Dianos, veiklas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją