Čia ji tikrai įrodė, jog kaip ir prieš 60 metų gali atrodyti nepriekaištingai. Norėdama pristatyti naują spektaklį apie savo gyvenimą „Tina: The Turner Musical“. Roko karaliene praminta atlikėja atrodė itin jaunatviškai, o puiki figūra neleido sudvejoti, jog savo išvaizdai ji vis dar skiria nemažai dėmesio.

Žinoma moteris taip pat mielai pozavo fotografams ir šypsojosi bendraudama su aplinkiniais. Kiek vėliau ji pozavo kartu su aktore Adrienne Warren.

Legendinė atlikėja minėjo, jog ji jaučiasi itin pamaloninta ir sujaudinta, jog kūrėjus sudomino jos gyvenimo ir kūrybos istorija, todėl ji mielai bendrauja su kūrybine komanda ir dalijasi prisiminimais, patraria bei padeda jiems.

Tiesa, tai itin retas atlikėjos pasirodymas viešumoje. Bėgant metams ji ne tik retai pasirodo renginiuose, tačiau vis rečiau atsako į žurnalistų klausimus, tad šis renginys tapo išimtimi ir pačiai T. Turner.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)