Įtariama, kad vyras sumušė savo žmoną Julie-Ann Goldsmith grįžus namo po labdaringo renginio, skirto išskirtiniams svečiams, Londone.
G. Goldsmithas net dalyvavo karališkosios šeimos vestuvėse, tad Didžiosios Britanijos spauda spėja, jog jo ryšys su garsiąja dukterėčia yra ypač artimas. Tačiau šis vyras jau ne kartą atsiduria policijos akiratyje.


Šįkart vyrą policijos pareigūnai suėmė ir išsivežė į areštinę apklausti dėl paryčiais kilusio ginčo ir smurto šeimoje, skelbiama dailymail.co.uk.


G. Goldsmitho anyta, kuri su dukra nebendrauja jau pastaruosius 20 metų, pasiryžo pakomentuoti šeimoje susidariusią keblią situaciją. 77 metų moteris sakė, kad jis neturėtų taip elgtis su bet kokia moterimi. To nenusipelnė ir jos dukra.


„Jis visada atrodė bandantis save pateikti geresniu, protingesniu, nei yra iš tiesų. Šiek tiek nerimavau, ar jis tinkamai su ja elgtis. Man nepatinka, kai jie taip elgiasi su moterimis. Jis atrodo kaip gangsteris. Tikrai negaliu patikėti, kad jis taip pasielgė. Apgailestauju dėl jos.


Šiuo metu jo žmona yra atsidūrusi ligoninėje, o jam teks kurį laiką praleisti už grotų.


Jau anksčiau 52-ejų vyras turėjo problemų su teisėsauga dėl kokaino ir smurto prieš taksi vairuotoją.


Didžiosios Britanijos turtuolis G. Goldsmithas yra Kate Middleton motinos Carole brolis.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)