Daugelis lažybininkų mano, kad Kate ir princas pavadins trečią palikuonį Alice (jei gims mergaitė) arba Arthuru (jei susilauks berniuko).

Už šiuos vardus britai yra linkę lažintis dažniausiai.

35 m. hercogienė nuo rugpjūčio nesirodė viešumoje. Dėl stipraus rytinio pykinimo (hyperemesis gravidarum) ji pusantro mėnesio turėjo nusišalinti nuo karališkųjų pareigų ir anksčiau nei planuota paskelbti apie nėštumą.
Neseniai pasirodžiusi viešumoje ji pradžiugino gerbėjus, o lažybininkai suskato spėlioti galimą kūdikio vardą.

Lažybų interneto svetainėje „Coral“ daugiausia statoma už vardą Elizabeth, bet daugelis renkasi ir Alice vardą. Daug kas stato už Arthuro ir Victorios vardus, kiek mažiau – už Alexandros ir Alberto vardus.

Lažybų kompanijos „Paddy Power“ lažybininkų mėgstamiausi vardai – Alice ir Victoria, Arthuras ir Henry.

„Bookies“ lažybininkai daugiausia stato už Alice, antroje vietoje pagal populiarumą – Williamo senelės Elizabeth vardas. Populiariausi berniukų vardai – Jamesas, Arthuras ir Philipas.

Lažybų kompanijos „Betfair“ atstovų teigimu, jų lažybininkai daugiausia renkasi Alice ir Victorios vardus mergaitei, o berniukui – Arthuro ir Henry.

Gana populiarūs variantai – Diana (pasauliui minint 20-ąsias princesės Dianos žūties metines), Elizabeth, Charlesas. Nepopuliarūs variantai – Carole (Kate motinos vardas), ir Camilla.

Trečios karališkosios poros atžalos lytis kol kas nepaskelbta, bet gerbėjai spėlioja, ar tik žydra suknelė, kurią Kate vilkėjo per Pasaulinės psichinės sveikatos dienos minėjimą Bakingamo rūmuose, nėra subtili užuomina, kad gims berniukas, juo labiau, kad princas Williamas irgi ryšėjo melsvą kaklaraištį.

„Ar nuostabi žydra suknelė – ženklas, kad gims berniukas?“ – parašė viena karališkos šeimos gerbėja Kensingtono rūmų paskyroje instagrame.

„Ar tiek melsvos reiškia dar vieną princą?!“ – klausė kita.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)