Pavyzdžiui, amerikiečių dainininkės Beyonce visažistė Ashley Weatherford leidiniui „The Cut“ sakė, kad paakiu kremu ji tepa visą dainininkės veidą, nes mano, kad tokie kremai yra švelnesni odai ir geriau įsigeria.

„Tiesiog dievinu rūpintis oda. Man patinka tepti paakių kremu visą veidą. Man taip pat patinka veido kremu tepti visą kūną“, – sakė A. Weatherford, tarp kurios klienčių yra ir Rihanna, Joan Smalls ir Karlie Kloss.

Tačiau kai kurios garsenybės naudoja gana keistas ir kartais skausmingas priemones savo grožiui puoselėti.

Pavyzdžiui, Lady Gaga makiažui pašalinti naudoja ne paprastas drėgnas servetėles ar kūdikiams skirtą aliejų, o ... lipnią juostą.

Lady Gaga

Dainininkės visažistė Kabuki lipnią juostą naudojo pašalinti juodų blizgučių perteklių aplink jos akis per MTV vaizdo klipų apdovanojimus.

O kartą savo kosmetinės nepasiėmusi dainininkė Taylor Swift vietoj įprasto skysto akių apvado pasidažė ... plonu juodu flomasteriu.

„Kartą lėktuvo tualete akis apsivedžiau plonu flomasteriu, nes neturėjau su savimi pasiėmusi akių kontūro apvado“, – papasakojo atlikėja. Tiesa, savo gerbėjoms ji nepatarė to kartoti.

Taylor Swift

Kitos garsenybės produktų grožiui puoselėti ima iš virtuvės spintelės. Taip daro Blake Lively, Sienna Miller ir Scarlett Johansson.

Blake Lively pasakojo, kad savo šviesius plaukus puoselėja naudodama ... majonezą.

Blake Lively ir daugybę apkalbų sukėlusi „Versace“ mados namų suknelė

„Šį puikų patarimą man davė mama, – sakė ji. – Ji plaukų galus tepdavo aliejumi arba majonezu prieš eidama į dušą. Dėl to kai plaudavo plaukus šampūnu, galai neišsausėdavo.“

O amerikiečių aktorė Sienna Miller atskleidė, kad griebėsi kečupo, kai nusidažė plaukus chna dažais.

„Kartą vienai atrankai nusidažiau plaukus rudai chna dažais, nes maniau, kad elgiuosi protingai, kadangi tai natūralūs dažai. Tačiau nežinojau, kad tai buvo blogiausias dalykas, kokį galėjau padaryti. Šie dažai padengia plaukus taip, kad kiti dažai negali įsiskverbti. Tad man teko metus naudoti kečupą, kad atsikratyčiau to erzinusio atspalvio“, – pasakojo aktorė.

Veido tonikuose gali būti kenksmingų chemikalų, kurie džiovina odą.

Todėl vietoj įprastinio toniko aktorė Scarlett Johansson naudoja natūralią priemonę, pasirūpinančią, kad jos oda būtų skaisti ir švitinti.

„Prieš kurį laiką ėmiau domėtis natūraliomis odos priežiūros priemonėmis, – pasakojo ji. – Tai geras būdas pamaloninti savo odą nenaudojant jokių agresyvių cheminių priemonių.“

Scarlett Johansson

Todėl ji ėmė veidui naudoti obuolių sidro actą, kuris, kaip ji teigia, subalansuoja odos pH lygį ir suteikia žvilgesio.

„Jeigu jūsų oda yra problematiška, jeigu jus beria, actas gydo odą. Žinoma, jo kvapas specifinis. Bet jeigu nenakvojate vaikino namuose, jis tikrai efektyvus!“ – sakė ji.

Aktorė Catherine Zeta-Jones taip pat mėgsta namines priemones. „Labai mėgstu po valgio suvalgyti obuolį, kad taip išsivalyčiau dantis. Jeigu namie nėra obuolių, tinka ir braškės. Šių vaisių sultyse yra rūgšties, kuri balina paviršius“, – sakė aktorė.

Ji taip pat naudoja neįprastą produktų derinį plaukams drėkinti. „Aš naudoju medaus ir alaus mišinį, – atskleidė Catherine Zeta-Jones. – Žinoma, po to plaukai atsiduoda alaus statine, tačiau plaukams tai labai sveika.“

Kalbant apie visų moterų priešą celiulitą, aktorė Halle Berry su juo kovoja labai paprastai. Žurnalui „Cosmopolitan“ ji atskleidė, kad kūną šveičia kavos tirščiais, sumaišytais su kūno prausikliu. Tai skatina kraujotaką ir padeda lyginti odą.

Gwyneth Paltrow garsėja savo neįprastu požiūriu į mitybą ir sportą. Tačiau neįprastai ji tvarkosi ir plaukus. Aktorė atskleidė, kad jos plaukų stilistė dažnai jos plaukus tvarko naudodama ... natūralią lufos plaušinę. Stilistė aktorės plaukus susuka ant plaušinės ir išdžiovina fenu.

O dainininko Justino Timberlake‘o žmona, aktorė Jessica Biel, papasakojo, kaip pasinaudojant paprasta priemone apsaugoti prabangias sukneles nuo prakaito žymių.

„Važiuodama į kino filmo premjerą ar kokius apdovanojimus po pažastimis laikau prispaudusi paprastas popierines servetėles, kurias nusiimu prieš išlipdama iš automobilio“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)