Jennifer Lopez

Jennifer Lopez tikina, kad veganizmas suteikia jai daugybę energijos. „Iš esmės jokių pieno produktų, jokios mėsos, viskas tik augalinės kilmės ir tik iš žemės. Džiaugiuosi, kad valgau daugiau žalumynų. Nuo jų jautiesi kur kas geriau“, – teigė ji.

J. Lopez pažymi, kad rekomenduotų veganizmą ir kitiems žmonėms, bet gailisi vieno dalyko. „Man labai trūksta sviesto! Su sviestu bet koks maistas būna skanesnis“, – prisipažino ji.

Jennifer Lopez

Jessica Simpson

Jessica Simpson buvo tapusi laikina vegane – gyvūninių produktų ji buvo atsisakiusi dvi savaites prieš savo vestuves. „Jessica laikėsi veganiškos dietos maždaug dvi savaites... Ji taip pat gavo gana nemažai B12 injekcijų“, – „Us Weekly“ sakė vienas šaltinis.

Žvaigždė, kuri praeityje yra buvusi kampanijos „Weight Watchers“ veidu, prieš vestuves taip pat laikėsi griežto sporto režimo – ji intensyviai sportavo su savo treneriu.

Jessica Simpson

Jay-Z & Beyonce

Prie ilgo garsių veganų sąrašo jungiasi ir Jay-Z – tačiau tik trims savaitėms. Apie savo planus tapti veganu jis paskelbė savo tinklaraštyje „Life & Times“. „Gruodžio 3-ąją, likus dienai iki mano 44-ojo gimtadienio, priimsiu „22 dienų“ iššūkį ir tapsiu visišku veganu, arba, kaip mėgstu sakyti, augalinės kilmės!! Skelbsiu žinutes apie savo progresą...

Gal yra čia profesionalių veganų, žinančių kokias nors puikias maisto vietas? Prašau pagalbos! Nežinau, kas bus po Kalėdų. Pusiau veganizmas, vien tik augalais paremta mityba? Ar tik dvasinis ir fizinis iššūkis? Pamatysime“, – rašė reperis. Jis pridūrė, kad prie jo prisijungs ir jo žmona Beyonce.

Lea Michele

Buvusi „Glee“ žvaigždė Lea Michele savo organizmą laiko šventove, ir vegane tapo dėl naudos sveikatai, taip pat dėl gyvūnų teisių. „Tai susiję su gerumu savo kūnui ir planetai. Aš esu mėgėja pavalgyti, bet manau, kur kas smagiau valgiaraštyje rasti patiekalų, kurie yra man naudingi“, – kalbėjo ji.

2010 metais Lea buvo pagerbta organizacijos PETA už labdaringą darbą su gyvūnais.

Lea Michele

Jaredas Leto

„Oskaru“ apdovanotas aktorius Jaredas Leto ir likę jo grupės „30 Seconds To Mars“ nariai yra griežti veganai. „Na, buvo laikai, kai aukodavome ožkas, bet po to mes visi tapome veganais, taigi dabar prieš koncertus aukojame tofu!“, – sakė jis. Malonu žinoti, Jaredai...

"Oskarai 2016"

Moby

Šiuo atveju nieko keista... Legendinis šokių muzikos atlikėjas Moby jau seniai propaguoja savo veganizmo įsitikinimus ir savo 1996 metų albumą netgi yra pavadinęs „Animal Rights“ („Gyvūnų teisės“). Jis taip pat Niujorke yra atidaręs veganišką kavinę „TeaNY“.

„Veganizmas turėtų būti džiugus dalykas, o ne kančia. Neturėtume versti žmonių jausti kaltę dėl jų gyvenimo būdo sprendimų, net jeigu jie atmeta veganizmą“, – sakė Moby.

Moby

Pamela Anderson

Pamela Anderson seniai kovoja už gyvūnų teises. Sulaukusi 11 metų, ji tapo vegetare – taip pasielgti ją paskatino jos tėvo pomėgis medžioti. Vėliau per savo karjerą ji atrado organizaciją PETA, kuri parodė jai gyvūnų skerdyklas.

Tai pastūmėjo ją veganizmo link. Pieno produktai buvo paskutinis dalykas, kurių ji atsisakė, ir tikina, kad po to „viskas pagerėjo“ – virškinimas, oda ir plaukai.

Pamela Anderson
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)